ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Η μπάλα στη σέντρα

Καλά τα μπάνια, καλές και οι παραλίες αλλά κάπου εδώ αυτά τελειώνουν. Κάτι λιγότερο από τέσσερις ημέρες απομένουν για τη σέντρα στο νέο πρωτάθλημα. Λίγα ακόμα 24ωρα για την πρεμιέρα του ΑΣΤΕΡΑ.

 

Πρώτος αντίπαλος ο ΠΑΣ στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης. Σημαντικό για μία ομάδα να ξεκινάει τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα εντός έδρας. Έχει την βοήθεια του κόσμου που θα την παροτρύνει, έτσι ώστε να φτάσει στην πρώτη της νίκη. 

Οι ποδοσφαιριστές του ΑΣΤΕΡΑ έχουν καταλάβει που βρίσκονται, και ποια φανέλα φοράνε. Έχουν αφήσει πίσω την κάκιστη περυσινή χρονιά και είναι έτοιμοι για νέο ξεκίνημα. Βέβαια, το να πει κάποιος πως βλέπει τα πράγματα θετικά ή όχι δεν έχει και μεγάλη σημασία. Για όλα αυτά μία είναι η ουσία και αυτή είναι οι νίκες. 

Η σκληρή δουλειά και το καλό ποδόσφαιρο δεν αρκούν από μόνα τους, προκειμένου μία ομάδα να πρωταγωνιστήσει σ’ ένα πρωτάθλημα. Τα αποτελέσματα είναι αυτά που μετράνε! Όλοι κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος. Το ίδιο ισχύει και για τους παίκτες του ΑΣΤΕΡΑ. 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

 

Με θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον ΠΑΣ το Σάββατο, η ομάδα θα έχει την ψυχολογία με το μέρος της, για την συνέχεια. Δύο παιχνίδια θα δώσει αρχικά για το πρωτάθλημα κι αυτό διότι μετά ακολουθεί η διακοπή για το παιχνίδι της Εθνικής.

Δύο στα δύο να κάνει ο ΑΣΤΕΡΑΣ, δεν θα μιλάμε για την ομάδα που ξαφνικά έγινε… Μπαρτσελόνα. Αλλά θα μιλάμε για μία ομάδα που θα έχει στο τσεπάκι της έξι βαθμούς και θα μπορέσει στο διάστημα που θα έχει στη συνέχεια, να διορθώσει αλλά και να βελτιώσει πράγματα.

Τα φιλικά που έδωσε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του, αποτέλεσαν μία πολύ καλή ευκαιρία για τον Βεργέτη να εξετάσει τον βαθμό ετοιμότητας των παικτών του. Σημαντικό ρόλο παίζει το βάθος που διαθέτει το ρόστερ του ΑΣΤΕΡΑ, καθώς αυτή η σεζόν θα είναι η πιο κουραστική αλλά και η πιο επίπονη για όλες τις ομάδες.

Λίγο να πάρει μπροστά η μηχανή και μετά θα έχουμε να συζητάμε μόνο για θετικά πράγματα. Η γκρίνια και η μιζέρια δεν ωφελεί κανέναν. Πλάνο και πίστη υπάρχει, το μόνο που μένει είναι οι νίκες.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων