ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Οι 4 άξονες του φετινού ΑΣΤΕΡΑ!

Το πρωτάθλημα αρχίζει και ο Αστέρας δείχνει σίγουρα πιο έτοιμος σε σχέση με την περυσινή σεζόν. Τότε που είχε εντυπωσιακά αποτελέσματα στα φιλικά και στη συνέχεια η χρονιά αποδείχθηκε καταστροφική.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

 

 

Οι περισσότερες ομάδες έχουν ακόμα μεταγραφικά θέματα να λύσουν και ο Αστέρας βρίσκεται σε καλύτερη μοίρα σε σχέση με αυτές.

Την ίδια ώρα που οι περισσότεροι σύλλογοι της Super League, ψάχνονται ακόμα για περαιτέρω ενίσχυση στα ρόστερ τους, οι Αρκάδες έχουν μπαλώσει τα περσινά κενά τα οποία είχαν και πλέον είναι έτοιμοι για να διεκδικήσουν ό,τι καλύτερο από το πρωτάθλημα.

Με λίγα λόγια ο Αστέρας κινήθηκε έξυπνα στην μεταγραφική αγορά. Εντόπισε τις αδυναμίες του, έψαξε και βρήκε τις λύσεις που ήθελε. Φρόντισε να αποκτήσει ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα είναι χρήσιμοι όχι μόνο για τη νέα σεζόν αλλά και για τη συνέχεια. 

Ο άξονας μετά και το come back του Μουνάφο είναι υπερπλήρης. Πέραν του Αργεντινού και του Μαδίντα, ο οποίος μέχρι στιγμής δείχνει εντυπωσιακά στοιχεία, υπάρχει και ο Τσουκαλάς μαζί με τον Ιγκλέσιας. Περιμένουμε περισσότερα από τον πολυτιμότερο παίκτη των Ιωαννίνων για χρόνια, ενώ ο υψηλόσωμος μέσος θα παίξει κι αυτός σημαντικό ρόλο στον άξονα. Ευχάριστος, λοιπόν, πονοκέφαλος για τον Στάικο Βεργέτη, ο οποίος έχει αρκετές και αξιόπιστες λύσεις.

Στα μετόσπιθεν αλλά και στην επιθετική γραμμή, οι κιτρινομπλέ επέλεξαν να πορευθούν στο ίδιο μοτίβο με πέρυσι. Στοχευμένες προσθήκες. Αυτές που έπρεπε να γίνουν για να δώσουν περισσότερες λύσεις στον Βεργέτη. 

Όσον αφορά την περίπτωση του Τριανταφυλλόπουλου, πρόκειται ουσιαστικά για μία νέα προσθήκη, καθώς έχει αφήσει πίσω τον τραυματισμό του και ακολούθησε εξ’ αρχής ολόκληρο το πρόγραμμα προετοιμασίας με την ομάδα. Οπότε είναι έτοιμος να δώσει το μέγιστο των δυνατοτήτων του, όσο ποτέ. Ο Πασαλίδης στα πρώτα δείγματα που παρουσίασε με το Αστέρι στο στήθος, φαίνεται πως θα αποτελέσει την έκπληξη για φέτος διεκδικώντας μία θέση στο βασικό σχήμα. 

Φυσικά υπάρχει και ο Γεβγέν Σελίν, ο οποίος δύσκολα θα αφήσει την φανέλα βασικού κι αυτή τη σεζόν. Από την άλλη, περιμένουμε να δούμε περισσότερα πράγματα από τον Λιονέλ Ζούμα. Ο νεαρός Γάλλος στόπερ μετά την χαμένη περυσινή σεζόν, πρέπει να ξεπεράσει τα όποια προβλήματα και να μπορέσει να αντεπεξέλθει στις προσδοκίες της ομάδας.

Μην ξεχνάμε και το γεγονός πως ο Μανώλης Μπέρτος είναι ένας ακόμα αμυντικός. Μπορεί να τον έχουμε συνηθίσει στα άκρα, αλλά έχει αποδείξει στο παρελθόν πως μπορεί να αγωνιστεί και ως κεντρικός αμυντικός. Με λίγα λόγια φέτος ο ΑΣΤΕΡΑΣ έχει στόπερ! 

Δεδομένο θα πρέπει να θεωρούμε πως αρκετοί νεαροί ποδοσφαιριστές από τις Ακαδημίες των Αρκάδων, θα πάρουν το βάπτισμα πυρός. Δεν είναι λίγες οι ομάδες, οι οποίες στηρίζονται στα δικά τους παιδιά. Έτσι ίσως (κάποτε) πάει το πρωτάθλημα μπροστά. Ο Αστέρας τα τελευταία χρόνια το έχει αποδείξει με τους Κυριακόπουλο και Κώτσιρα. Δύο ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δεν θεωρούνται πλέον ταλέντα καθώς αποτελούν σημαντικά μέλη του κιτρινομπλέ ρόστερ.

 

Οι Αρκάδες έχουν την πολυτέλεια να διαθέτουν τρεις Έλληνες τερματοφύλακες. Ο Αθανασιάδης θα έχει τον πρώτο λόγο για την θέση κάτω από τα γκολπόστ. Μην ξεχνάμε πως πέραν του Αθανασιάδη παραμονεύουν για μία ευκαιρία και οι δύο (διψασμένοι και ταλαντούχοι) νεαροί κίπερ, Τσιφτσής και Καπετάνος. Ο πρώτος, έχοντας αποκτήσει εμπειρία από τα παιχνίδια με την Εθνική Παίδων και από τις προπονήσεις που εδώ και σχεδόν ενάμιση χρόνο κάνει με την πρώτη ομάδα, πήρε μία γεύση και από τους δύσκολους αγώνες του Αστέρα στη Super League. 

 

Ο Αστέρας εμπιστεύεται και τα τρία αυτά παιδιά και το αποδεικνύει με το παραπάνω. 

 

Πάμε τώρα και στην επιθετική γραμμή. Ο Μανιάς σίγουρα θα είναι το βασικό "πολυβόλο", αλλά φέτος δεν παίζει μόνος του. Ο Σεντρίκ Γκοντό, είναι έτοιμος να μπει στη μάχη για μία θέση στην βασική ενδεκάδα. Ήδη με την εικόνα του στην Αυστρία και στα φιλικά έχει καταφέρει να κλέψει τις εντυπώσεις. Μην ξεχνάμε τον Δουβίκα. Ακόμα ένα νέο παιδί με φιλοδοξίες και με όρεξη που θα δώσει τον καλύτερο του εαυτό προκειμένου να αποτελέσει το αύριο των Αρκάδων.

Ο Αστέρας διαθέτει ένα ρόστερ, το οποίο είναι… γεμάτο από όλες τις απόψεις. Δεν υπάρχουν βασικοί ποδοσφαιριστές και "παγκίτες". Όλοι χρειάζονται, πόσω μάλλον σε αυτό το νέο πρωτάθλημα, το οποίο θα είναι από τα πιο δύσκολα των τελευταίων ετών. 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων