ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Τώρα θα δείξεις ότι άλλαξες

Μετά από έξι ημέρες στην Αυστρία, ο Αστέρας ολοκλήρωσε το δεύτερο βασικό στάδιο της προετοιμασίας του και ετοιμάζεται για… τα δύσκολα.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Μία σεζόν, η οποία μόνο εύκολη δεν θα είναι. Όχι μόνο για τους Αρκάδες αλλά και για τις υπόλοιπες ομάδες. Ο Αστέρας, γνωρίζει τις συγκεκριμένες δυσκολίες και έχει προετοιμαστεί κατάλληλα. Δεν θέλει να μπει σε αγχωτικές διαδικασίες αναφορικά με την παραμονή στην κατηγορία. Θέλει να γίνει και πάλι η ομάδα η οποία πρωταγωνιστούσε σε πρωτάθλημα και Ευρώπη.

Ας κάνουμε αρχικά, τον απολογισμό των κιτρινομπλέ στην Αυστρία. Τρία δυνατά φιλικά τεστ – δύο ήττες, μία νίκη – . Τα αρνητικά αποτελέσματα ήρθαν κόντρα σε ομάδες, οι οποίες τη φετινή χρονιά θα πρωταγωνιστήσουν στα πρωταθλήματα τους και παρ΄όλα αυτά ο Αστέρας ήταν ανταγωνιστικός απέναντι σ’ αυτές. 

Στα θετικά κρατάμε την παρουσία των Ισνάλντο και Τσανγκ. Παρά το ελάχιστο διάστημα που βρίσκονται στον Αστέρα, σε σχέση με τα υπόλοιπα μεταγραφικά αποκτήματα, παρουσίασαν θετικά στοιχεία και διεκδικούν μία θέση στην βασική ενδεκάδα. 

Στη γραμμή κρούσης ο Μανιάς δεν θα παίζει μόνος τη φετινή χρονιά. Ο Σεντρίκ Γκοντό, ο οποίος έκανε μία πολύ καλή προετοιμασία, θα αποτελέσει κλειδί για τον Στάικο Βεργέτη, στην επίθεση. Επίσης, είδαμε έναν αναγενημένο Νίκο Καλτσά. Ο έμπειρος εξτρέμ φαίνεται πως είναι έτοιμος να σηκώσει το βάρος της κιτρινομπλέ φανέλας.

Από την άλλη αυτό που χρειάζεται περισσότερη δουλειά είναι η αμυντική λειτουργία. Ναι μεν έχει βελτιωθεί αλλά για να φτάσει στο επιθυμητό σημεία θέλει χρόνο, τον οποίο ο Βεργέτης έχει για να δουλέψει.

Ο Πασαλίδης μπορεί να αποτελέσει μία καλή λύση στα μετόπισθεν. Οι Σελίν και Ζούμα, πήραν κι αυτοί τον χρόνο συμμετοχής τους και σιγά σιγά επιστρέφουν σε κανονικούς ρυθμούς. 

Μέχρι την έναρξη του νέου πρωταθλήματος οι ποδοσφαιριστές καλούνται να είναι έτοιμοι για να οδηγήσουν και πάλι τον Αστέρα σε επιτυχίες.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων