ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Το πάθημα που έγινε μάθημα

Στο πρώτο δείγμα του Αστέρα παρατηρήθηκε βελτίωση στην τακτική, η οποία σε σχέση με πέρυσι έλειπε από το παιχνίδι των Αρκάδων. 

 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

 

Την περασμένη σεζόν, σίγουρα έλειψε η σιγουριά στα μετόπισθεν από τους "κιτρινομπλέ" και η ομάδα γινόταν θύμα του κάθε αντιπάλου της. Τη φετινή χρονιά όμως, ο Στάικος Βεργέτης δούλεψε και εξακολουθεί να δουλεύει στην βελτίωση της αμυντικής λειτουργίας.

 

Μπορεί ο συγκεκριμένος τρόπος παιχνιδιού να μην είναι αρεστός από πολλούς, δηλαδή να βλέπουν την ομάδα τους πίσω από τη μεσαία γραμμή για το μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, αλλά η επίθεση ξεκινά πάντα από την άμυνα που λένε.

 

Στο δια ταύτα. Ο Αστέρας αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό σα να έδινε επίσημο παιχνίδι. Ήταν προσεκτικός, κυκλοφορούσε με ασφάλεια την μπάλα και κυρίως κοιτούσε πρωτίστως τα αμυντικά του καθήκοντα. Όπως δήλωσε άλλωστε και ο τεχνικός των Αρκάδων, κομμάτι – κομμάτι χτίζεται μία ομάδα. Στο πρώτο δείγμα που πήραμε από τον Αστέρα, διαπιστώσαμε πως το ένα απ’ αυτά είναι η βελτίωση στην άμυνα. 

 

Ωστόσο επιθετικά οι "κιτρινομπλέ" χρειάζονται ακόμα χρόνο προκειμένου να βρουν τον εύκολο δρόμο προς τα δίχτυα. Βέβαια, κόντρα στους ερυθρόλευκους κατάφεραν με μία τελική να σκοράρουν. Kάτι που φυσικά δε μπορεί να συμβαίνει πάντα.

Tο μόνο σίγουρο είναι πως το βάρος στις προπονήσεις πέφτει πλέον στην κυκλοφορία μπάλας και στην παραγωγή φάσεων. Τα αποτελέσματα θα τα δούμε μέσα στον επόμενο μήνα.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων