ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Στα φιλικά μπαίνουν τα καλύτερα γκολ

Μπορεί από τα φιλικά να είναι αδύνατο να βγάλουμε συμπεράσματα για μία ομάδα αλλά η εικόνα του Αστέρα κόντρα στον Ολυμπιακό άφησε υποσχέσεις.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Αστέρας είχε κυρίως παθητικό ρόλο, με τον Ολυμπιακό να πλαγιοκοπά συνεχώς ψάχνοντας τρόπους για να ανοίξει το σκορ. Οι σταθερές επεμβάσεις του Αθανασιάδη αλλά και η σωστή λειτουργία του κεντρικού αμυντικού διδύμου των κιτρινομπλέ κατάφεραν να κρατήσουν το μηδέν στα μετόπισθεν.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

 

Βέβαια τα μικροπροβλήματα υπήρχαν αλλά σε ποια ομάδα δεν λείπουν σε τέτοιες περιστάσεις; Είπαμε ο Στάικος Βεργέτης είχε τη δυνατότητα να τεστάρει τις δυνατότητες όλων των ποδοσφαιριστών κόντρα σε έναν μεγάλο αντίπαλο.

Ενθαρρυντικό συμπέρασμα το γεγονός ότι, ο καλός σε γενικές γραμμές Αστέρας, έχει μπροστά του ζητήματα τα οποία είναι βέβαιο ότι σηκώνουν βελτίωση, ακριβώς επειδή οι συντελεστές του είναι ικανοί να την υποστηρίξουν. 

Ο Αστέρας, στάθηκε τυχερός και με μία φάση κατάφερε να ανοίξει το σκορ, χάρη στην ωραία συνεργασία που είχε ο Καλτσάς με τον Μανιά.

 

Στο δεύτερο ημίχρονο ο τεχνικός των" κιτρινομπλέ" άλλαξε όλη την ενδεκάδα (!), θέλοντας να δει όπως προαναφέραμε όλους τους παίκτες του. Βέβαια, η ενδεκάδα του δευτέρου ημιχρόνου δεν παρουσίασε τα αναμενόμενα αλλά υπάρχει περιθώριο βελτίωσης. Ένας μήνας και κάτι απομένει για την επίσημη έναρξη του πρωταθλήματος. Χρόνος υπάρχει. Μην ξεχνάμε πως ο Αστέρας έπαιζε το πρώτο του φιλικό παιχνίδι και ο Ολυμπιακός ουσιαστικά έδινε την… πρόβα τζενεράλε, λίγες ημέρες πριν το πρώτο του ευρωπαϊκό παιχνίδι. Το μόνο σίγουρο είναι πως τις εντυπώσεις δεν έκλεψαν οι ερυθρόλευκοι.

 

Όπως και να 'χει ο αγώνας με τον Ολυμπιακό ήταν ένα χρήσιμο τεστ τόσο για τους ποδοσφαιριστές του Αστέρα όσο και για τον Στάικο Βεργέτη. Κόντρα στον πρωταθλητή Ελλάδος δεν μπορεί κάποιος να έχει απαιτήσει αλλά οι Αρκάδες άφησαν υποσχέσεις ενόψει της νέας σεζόν.

 

Υ.Γ Το να βλέπεις νεαρούς παίκτες, όπως οι Δουβίκας και Τσιφτσής να παίρνουν το βάπτισμα πυρός με την πρώτη ομάδα μόνο δέος μπορεί να σου προκαλέσει. Είναι μεγάλο κατόρθωμα για έναν σύλλογο να δίνει ευκαιρίες σε παιδιά από τα σπλάχνα της σε τέτοια παιχνίδια. Μ΄αυτό τον τρόπο παίρνουν μία γεύση από το τι πρόκειται να αντιμετωπίσουν στο μέλλον αλλά και να μπουν στη μάχη για την διεκδίκηση μιας θέσης στο ρόστερ του Αστέρα.

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων