ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Δεν θέλει Μποκανί θέλει… υπομονή!

Ο Αστέρας επιστρέφει στην… καθημερινότητα του και στην σκληρή δουλειά την οποία έχει να κάνει ενόψει της νέας δύσκολης χρονιάς. 

 

ΑΣΤΕΡΑΣ

 

Σε έξι ημέρες ακριβώς (26/06) θα γίνει η πρώτη συνάντηση των ποδοσφαιριστών, ώστε να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους και να παρουσιαστούν έτοιμοι γι' ένα δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, όπου προβλέπεται.

 

Είναι η περίοδος που έχει αρχίσει (από νωρίς) η παρέλαση ονομάτων για τον Αστέρα. Πώς να μην έχει ξεκινήσει άλλωστε, καθώς τέτοια περίοδο πέρυσι οι Αρκάδες είχαν κάνει ήδη τις περισσότερες μεταγραφικές τους κινήσεις.

 

Αυτή τη χρονιά, μπορεί να μην έχουμε υπογραφές από πολλούς ποδοσφαιριστές αλλά το καλό είναι πως όσοι έρθουν θα αξίζουν και με το παραπάνω να φοράνε την "κιτρινομπλέ" φανέλα. Οι κινήσεις της διοίκησης δεν είναι επιπόλαιες. Δεν θέλουν την απόκτηση κάποιων παικτών για να λένε ότι απλά "αποκτήσαμε κάποιον παίκτη".

 

Από την άλλη ήδη μέχρι τώρα, έχουν γίνει δύο μεταγραφές. Ο λόγος για τον Πασαλίδη, ο οποίος από τα μέσα της χρονιάς είναι ήδη κλεισμένος αλλά και τον Ντάνι Πιτσίν. Ο δεύτερος δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα αλλά είναι σίγουρο πως θα βρίσκεται στην προετοιμασία μαζί με τους νέους του συμπαίκτες.

 

Μην ξεχνάμε πως ο Στάικος Βεργέτης από τη στιγμή που έχει αναλάβει τα ηνία της ομάδας, έχει παρακολουθήσει στενά και την πορεία των Ακαδημιών. Δεν είναι απίθανο να δούμε αρκετούς νέους ποδοσφαιριστές να βρίσκονται στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας. Εκεί θα εξετάσει ο έμπειρος κόουτς την ετοιμότητα τους αλλά και την αποφασιστικότητα που διαθέτουν ώστε να μπορούν να σταθούν στα σαλόνια της Super League.

 

Τα ονόματα θα έρθουν. Αν κοιτάξουμε και λίγο τι γίνεται στις υπόλοιπες ομάδες θα διαπιστώσουμε πως ούτε αυτές έχουν αποκτήσει παίκτες με το… τσουβάλι. Δεν επιθυμούν ποδοσφαιριστές από το πάνω ράφι, είτε για οικονομικούς λόγους είτε για άλλα συμφέροντα. Ψάχνουν πιο βαθιά.

 

Ο Ολυμπιακός είχε κλείσει τον Μποκανί και μόλις διαπιστώθηκε πρόβλημα στα ιατρικά τέστ, κόπηκε αμέσως! Με λίγα λόγια το να φέρεις ένα μεγάλο όνομα στην ομάδα δεν είναι πάντα το καλύτερο. Ή θα σου βγει σε κάτι καλό ή το αντίθετο. Συνήθως όμως γίνεται το δεύτερο (βλέπε ΑΕΚ- Αλμέιδα, Λέσκοτ, ΠΑΟ - Εσιέν).

 

Γι' αυτό προτιμότερο για κάποιο σύλλογο και πόσω μάλλον για τον ίδιο τον Αστέρα να επενδύσει σε ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα μπορούν να ανταπεξέλθουν στους ρυθμούς της ομάδας όχι με το όνομα τους αλλά και με τα χαρακτηριστικά που διαθέτουν. Ποιος ήξερε τον Φιλομένο, ποιος ήξερε τον Τσέζαρεκ, τον Ντε Μπλάσις; Κι όμως αυτοί και άλλοι πολλοί ήρθαν ως "άγνωστοι" στον Αστέρα και κατάφεραν να τον οδηγήσουν σε μεγάλες επιτυχίες.

 

Την Τρίτη (27/06) θα πραγματοποιηθεί προπόνηση την οποία θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν οι φίλαθλοι. Ο κόσμος οφείλει να πάει και να την δώσει μία μικρή ώθηση γι’ αυτή τη νέα σεζόν. Να αισθανθούν οι ποδοσφαιριστές πως τους έχουν στο πλευρό τους. Στα καλά και στα άσχημα.

 

Έτσι φτιάχνεται ένα μεγάλο κλαμπ!

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων