ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Σφαγή του βοηθού ή σφαγή των οπαδών;

Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου. Σε ένα επεισοδιακό τελικό απ' όλες τις απόψεις ο ΠΑΟΚ αναδείχθηκε Κυπελλούχος Ελλάδας 2017.

 

 

Εν έτει 2017, κι σ’ ένα σύστημα πιο κάλπικο από ποτέ, ένας ακόμα τελικός ποδοσφαίρου, αμαυρώθηκε. Αγωνιστικά και εξ αγωνιστικά. Ας το πάρουμε από την αρχή. Δυόμιση ώρες πριν τη σέντρα, οι οπαδοί των δύο ομάδων έστησαν ραντεβού θανάτου στην αερογέφυρα του Πανθεσσαλικού. Η Ελληνική Αστυνομία; Άφαντη.

 

Επέβλεπαν τον αγωνιστικό χώρο για το αν θα είναι κατάλληλος ώστε να παίξουν τόπι ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Ένα γεγονός που είχαν "προβλέψει" όλοι οι κατάλληλοι παράγοντες, λίγες μέρες πριν την διεξαγωγή του μεγάλου τελικού, λέγοντας χαρακτηριστικά πως το γήπεδο θα είναι "αστακός". Μάλλον ξέμειναν στα τσιπουράδικα…

 

Τα παρατράγουδα, είχαν ως αποτέλεσμα την καθυστέρηση του παιχνιδιού κι όχι την αναβολή του, σύμφωνα με την απόφαση που πήραν οι Δρόσος και Βασιλειάδης. Σα να λέμε, όλα μέλι γάλα, συνεχίστε.

 

Τελικά, ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που σήκωσε το τρόπαιο, χάρη στο τέρμα οφσάιντ που σημείωσε ο Ενρίκε, λίγα λεπτά πριν το τέλος της αναμέτρησης. Ένα γκολ που έκρινε και τον νικητή. Δε σηκώνει αμφιβολία από κανέναν πως το γκολ ήταν από αντικανονική θέση. Σε μερικούς άρεσε σε άλλους πάλι όχι. Αυτό που εννοώ είναι πως οι φίλοι του ΠΑΟΚ, εξέφρασαν την χαρά τους για την κατάκτηση του Κυπέλλου, λέγοντας πως στο παρελθόν η ομάδα τους είχε αδικηθεί από άλλους. 

 

Γιουβέντους Μονακό

 

Η υπόλοιπη Ελλάδα, όμως αηδίασε γι' ακόμα μία φορά από την εξέλιξη αυτής της παρωδίας. Από τα επεισόδια μέχρι και τον νικητή της διοργάνωσης. Δεν είναι πρώτη φορά που τα βλέπουμε αυτά. Στο ίδιο έργο θεατές ήμασταν και στο ΟΑΚΑ το 2013 με τον Ολυμπιακό να αναδεικνύεται Κυπελλούχος Ελλάδας, χάρη στο περιβόητο χέρι του Μανιάτη. Φαίνεται πως δεν έχουν βάλει μυαλό για να οδηγηθούμε σ’ ένα υγιές ποδόσφαιρο.

 

Ποιος ευθύνεται γι' όλα αυτά; Δεν θα μπορούσε να ήταν άλλος από την Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Όταν αποφασίζεις την έδρα που θα διεξαχθεί ο τελικός μία εβδομάδα πριν, όταν βάζεις τους οπαδούς των δύο ομάδων να σφάζονται χωρίς έλεος, όταν αφήνεις τέτοιες διαιτησίες δε μπορείς να περιμένεις άλλο αποτέλεσμα. Τα έχουμε ζήσει άπειρες φορές και τα ξαναζούμε. Η ιστορία είναι αυτή και τέλος. Ετσι έχουμε μάθει.

 

Να είστε σίγουροι κύριοι, ο τελικός έγραψε ιστορία…

 

Υ.Γ Όταν μιλάς για εξυγίανση του ποδοσφαίρου να το τηρείς κιόλας κι όχι να γίνεσαι σαν κι αυτούς. Έτσι δεν πάει μπροστά το ποδόσφαιρο, στον μεσαίωνα πάει.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων