ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ως πότε θα το… κρύβετε;

Ακόμα περιμένουμε κάποια ενημέρωση σχετικά με το θέμα που απασχολεί όλη την Ελλάδα. Ντόπινγκ: ένα κεφάλαιο που παραμένει ανοιχτό χωρίς να υπάρχει... φως στο τούνελ.

 

 

Τη στιγμή που ο ελληνικός αθλητισμός θα μπορούσε να αποτελέσει σπουδαία διέξοδο για νεαρά παιδιά, εξακολουθεί να "γεμίζει" με αναξιοπιστία, αλλά πλέον και με πρόσθετους κινδύνους.  

 

Φαίνεται πως το συγκεκριμένο θέμα δεν είναι στις προτεραιότητες της σημερινής κυβέρνησης. Το Υπουργείο Πολιτισμού δεν ενδιαφέρεται για τέτοια κομβικά ζητήματα, την ίδια ώρα που ολόκληρη η Ελλάδα ζητάει έναν υγιή αθλητισμό.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ Ηρακλής

 

Δεν είναι δυνατόν, τα Μέσα να έχουν προσπεράσει ένα τόσο μεγάλο ζήτημα, αφήνοντας το σε δεύτερη μοίρα. Κοντεύουμε στο τέλος του φετινού πρωταθλήματος και ακόμα λύση δεν έχει βρεθεί.

 

Που είναι κάποιος να βγει και να μιλήσει για τα όσα συμβαίνουν; Γιατί το θέμα παραμένει ακάλυπτο; Τι προσπαθούν να κρύψουν, όταν πρόκειται για την υγεία του ανθρώπου;

 

Ακόμα δεν μας έχουν ενημερώσει για το τι μέλλει γενέσθαι στην αποθήκη με τα φάρμακα. Ποια ονόματα ήταν γραμμένα στην ατζέντα για τις χορηγίες και το μεγαλύτερο ερώτημα όλων, σε ποιους πήγαιναν αυτά τα φάρμακα; Ερωτήματα που παραμένουν αναπάντητα μέχρι και σήμερα.

 

Αν το ντόπινγκ στη συνείδησή μας, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά παγκοσμίως, το αντιληφθούμε ως κάτι που σκοτώνει και όχι ως κάτι που σε κάνει να νικάς, τότε και μόνο τότε ίσως δοθεί κάποια λύση.  

 

Προς το παρόν παραμένουμε αβοήθητοι…

 

ΥΓ: Λίγοι είναι αυτοί που θέτουν το θέμα ντόπινγκ και το www.arcadiasports.gr συμβάλει στη λύση του προβλήματος. Ευελπιστούμε κάποια μέρα να δοθούν κι οι κατάλληλες απαντήσεις.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων