ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Να τελειώσει με νίκες...

Μπορεί να μην πήρε αυτό που ζητούσε κόντρα στην Ξάνθη, αλλά ο βαθμός της ισοπαλίας αποδείχθηκε "χρυσάφι" για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, για τον Αστέρα.

 

 

Κι αυτό διότι, δεν έπαιζε με οποιονδήποτε αντίπαλο. Η ομάδα της Ξάνθης, έχει βάλει δύσκολα, όταν αγωνίζεται στα Πηγάδια κόντρα στους "μεγάλους" ενώ είχε επικρατήσει και του Αστέρα, με μεγάλο σκορ. Διαθέτει δυνατή επιθετική γραμμή, με τον Γιουνές μόνο να μετράει 17 τέρματα, μέχρι τώρα, στη Super League.

 

Κι όμως ο Αστέρας, αρνήθηκε για πέμπτο παιχνίδι να γνωρίσει την ήττα. Το διάβασμα του αντιπάλου από τον Βεργέτη ήταν καθοριστικό στην αναμέτρηση. Έκλεισε κάθε χώρο στην Ξάνθη, έπαιξε σφιχτά και δεν της επέτρεψε να δημιουργήσει.

 

Μπορεί το γκολ να έλειψε από τους Αρκάδες, αλλά είναι εμφανές πως στα μετόπισθεν έχουν βελτιωθεί. Δεν αφήνουν τον αντίπαλο να γίνει απειλητικός. Σε προηγούμενα παιχνίδια, υπήρχε φόβος και ανασφάλεια στην άμυνα. Η ψυχολογία που τους έδωσε ο Στάικος Βεργέτης, μόλις ανέλαβε τα ηνία της ομάδας, έπαιξε καθοριστικό λόγο.

 

Το είπε και ο ίδιος. Πρώτα η ασφάλεια στην άμυνα και μετά θα έρθει και το γκολ. Προσωπικά είμαι σίγουρος πως κι αυτά θα έρθουν. Και μάλιστα κόντρα στην Βέροια. 

 

Ο Αστέρας κοιτάζει στα μάτια όλους τους αντιπάλους του. Δεν κοιτάει διαφορές. Μπορεί η ομάδα της Βέροιας, να έχει υποβιβαστεί μαθηματικά όμως δεν παύει να ζητάει τη νίκη κόντρα στους Αρκάδες, στο τελευταίο παιχνίδι που δίνει εντός έδρας. Κυρίως για να μπορέσει να κλείσει τη χρονιά με θετικό αποτέλεσμα, όσο εφικτό είναι αυτό, μπροστά στον κόσμο της.

 

Βέροια ΑΣΤΕΡΑΣ

 

Αν ο Αστέρας παρουσιάσει το πρόσωπο που τον έχουμε συνηθίσει στα τελευταία του παιχνίδια, είμαι σίγουρος πως θα επιστρέψει στην Τρίπολη, με τους τρεις βαθμούς, εξασφαλίζοντας και μαθηματικά την παραμονή του στην Super League.

 

Και στο φινάλε κόντρα στον Ηρακλή, ο κόσμος επιβάλλεται να βρεθεί στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης για την προσπάθεια που πραγματοποίησε η ομάδα τη φετινή χρονιά, ασχέτως αν τα όνειρα όλων ήταν διαφορετικά.

 

Μία νέα χρονιά έρχεται και ο Αστέρας γνωρίζει πολύ καλά τι πρέπει να κάνει για να πρωταγωνιστεί.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων