ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αυτός ο Αστέρας μας έλειψε!

Σε ένα ματς όπου είχε χαρακτηριστεί τελικός από πολλούς, ο Αστέρας έκανε το καθήκον του και πήρε το τρίποντο με ευκολία στη Λάρισα.

 

 

Ήταν γεγονός πως η ομάδα σε περίπτωση στραβοπατήματος κόντρα στην ΑΕΛ, θα την έβαζε σε μπελάδες. Ευτυχώς η νίκη ήρθε κι ήταν ανακουφιστική για όλους μας.

 

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Αστέρας έκανε ό,τι δε μπορούσε να πετύχει σε προηγούμενες αναμετρήσεις που είχε δώσει. Να προηγηθεί στο σκορ και μάλιστα πετυχαίνοντας τρία τέρματα σε τριάντα λεπτά, κλειδώνοντας τους πολυπόθητους τρεις βαθμούς από το πρώτο κιόλας ημίχρονο.

 

Βέβαια, το αρνητικό σε όλη αυτή την ιστορία είναι πως είδαμε έναν εφησυχασμό μετά τα τρία γκολ, από πλευράς Αστέρα. Πράγμα που δεν είναι ωραίο όταν προηγείσαι με 3-0 να κλείνεσαι πίσω από τη μεσαία γραμμή, δίνοντας χώρο στον αντίπαλο. Κι όπως δήλωσε και ο Στάικος Βεργέτης είναι ένα θέμα που θα πρέπει να το κοιτάξει η ομάδα για να βελτιωθεί στη συνέχεια. 

 

Ευτυχώς τέλος καλό, όλα καλά. Η ομάδα επέστρεψε στις θετικές εμφανίσεις και στις νίκες. Δεν πρέπει όμως να μείνει εκεί. Πρέπει να συνεχίσει και να τελειώσει τη χρονιά μόνο με νίκες.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ Ξάνθη

 

Το τρίποντο στη Λάρισα, της έδωσε ένα μαξιλαράκι στο θέμα της παραμονής. Έναν καθησυχασμό στις τάξεις του Αστέρα. Θα πρέπει να προσέξει όμως στη συνέχεια, καθώς ακολουθούν δύσκολες αναμετρήσεις.

 

Υποδέχεται την Ξάνθη στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης. Όπου καθήκον όλων είναι να παρευρεθούν δίπλα στην ομάδα και στηρίξουν το έργο της ενώ μετά καλείται να ταξιδέψει στη Βέροια. Τη χρονιά κλείνει αντιμετωπίζοντας εντός έδρας τον Ηρακλή.

 

Τρία παιχνίδια ζωτικής σημασίας για τους Αρκάδες. Αρχικά για καθαρά αγωνιστικούς λόγους, καθώς θα πρέπει να διασφαλίσουν και μαθηματικά την παραμονή τους. Γιατί το τελευταίο διάστημα βλέπουμε ομάδες που βρίσκονται στον πάτο της βαθμολογίας να γίνονται Μπαρτσελόνα και να παίρνουν νίκες απέναντι σε ομάδες που είχαν βάλει δύσκολα στον Αστέρα, κοιτάζοντας τον στα μάτια. Χρειάζεται προσοχή και όχι επιπολαιότητες.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων