ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Το πιστεύει και βγάζει αντίδραση

Ο Αστέρας αρνήθηκε για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι να επιστρέψει στην Τρίπολη, με μηδέν βαθμούς. Δεν είναι αυτός φυσικά λόγος και για να πανηγυρίζουμε. 

 

 

Θα μπορούσε κάλλιστα να είχε φύγει με τον τρίποντο και όλα αυτά να μην τα είχαμε. Να έπαιρνε τους βαθμούς και να του έφευγε ένα (μικρό) βάρος για τις εναπομείναντες αναμετρήσεις του πρωταθλήματος.

 

Αφού τελικά, η νίκη δεν ήρθε κρατάμε το γεγονός πως η ομάδα βρισκόμενη με την πλάτη στον τοίχο, έβγαλε αντίδραση σ’ ακόμα ένα παιχνίδι και πήρε το βαθμό της ισοπαλίας. Οι παίκτες έχουν καταλάβει πλέον, σε τι κατάσταση βρίσκεται η ομάδα και είμαι σίγουρος πως ούτε αυτοί χαίρονται για τον Αστέρα.

 

Πονάει να τον βλέπεις σε χαμηλές πτήσεις. Πονάει όταν δεν σε αφήνουν να ολοκληρώσεις με τίμιο τρόπο το παιχνίδι σου, μη τηρώντας το fair play. Από μία ομάδα που ήταν παντελώς αδιάφορη, κοίταξε στα μάτια τον Αστέρα. Όπως έκανε και η Κέρκυρα στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης. Και τώρα την είδαμε να δέχεται με κατεβασμένα χέρια την ήττα, από τον Ηρακλή. 

 

Στα αγωνιστικά τώρα, η ομάδα δυσκολεύεται στο να πάρει αυτό που επιζητεί εδώ και έντεκα αγωνιστικές, έχοντας απολογισμό 6 ήττες και 5 ισοπαλίες. Πρέπει να χτίσει μέταλλο νικητή, για να μην χρειάζεται να περιμένει αποτελέσματα άλλων ομάδων για να διαπιστώνει τι έχει καταφέρει σε κάθε αγωνιστική. 

 

Φαίνεται πως στο επιθετικό κομμάτι κάτι της λείπει. Η σιγουριά; Η αυτοπεποίθηση; Η τύχη; Όλα αυτά συμβάλλουν στο να μην παίρνει το επιθυμητό αποτέλεσμα σε κάθε ματς. Ακόμα και στο ματς με την Κέρκυρα στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, φάνηκε αυτό, όταν κρατούσε στα χέρια της τη νίκη και τελικά αυτή χάθηκε μέσα από τα χέρια της σε λίγα λεπτά. 

 

Ο Βεργέτης έχει κάνει δουλειά από το διάστημα που έχει αναλάβει. Αλλά χρειάζεται περισσότερη για να φτάσει ο Αστέρας εκεί που ο ίδιος θέλει. 

 

Την Τετάρτη (05/04) ακολουθεί ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι για τους Αρκάδες, καθώς αντιμετωπίζουν στη Λάρισα στην ΑΕΛ, σε ένα ματς τελικό για τους ίδιους. Σε περίπτωση που ο Αστέρας μπορέσει να φύγει με το τρίποντο θα ξεπεράσει στην βαθμολογία τον αντίπαλο του, βάζοντας ακόμα ένα λιθαράκι για την εξασφάλιση της παραμονής.

 

Έχουμε φτάσει στο σημείο να μιλάμε για υποβιβασμό σε μία χρόνια που τελικά πήγαν όλα λάθος για τον Αστέρα. Με το φινάλε της φετινής Super League, η διοίκηση επιβάλλεται εξετάσει τα αίτια της κακής πορείας του Αστέρα και να φροντίσει όχι μόνο να μην επαναληφθούν την επόμενη χρονιά, αλλά να μην ξαναγίνουν ποτέ. 

 

Υ.Γ Το comeback του Τριανταφυλλόπουλου μόνο χαμόγελα μπορεί να σε γεμίζει. Ένα παιδί που ο Αστέρας πίστεψε σ’ αυτόν και τον στήριξε εξ’ αρχής, δείχνοντας τι σημαίνει οικογένεια.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων