ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αστέρας που δεν χάνει ξέρει να κερδίζει

Ο Αστέρας καλείται να ταξιδέψει την Κυριακή στο Αγρίνιο, προκειμένου να αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό. Σε ένα παιχνίδι που κρύβει πολλές παγίδες για τους Αρκάδες που θα πρέπει να τις δώσουν ιδιαίτερη σημασία.

 

 

Ο Στάικος Βεργέτης είχε στη διάθεση του δύο εβδομάδες, προκειμένου να εξετάσει την κατάσταση των παικτών του και να την αξιολογήσει. Χρόνος του δόθηκε. Αρκετός μάλιστα, ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί έτοιμη και με φορτισμένες τις μπαταρίες της, στο κρίσιμο ματς κόντρα στον Παναιτωλικό.

 

Ένας Παναιτωλικός που από πλευράς του, μόνο αδιάφορος δεν θα είναι στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Όχι από βαθμολογικής σημασίας, καθώς βρίσκεται σε ασφαλή θέση στην κατάταξη, αλλά κυρίως από θέμα γοήτρου.

 

Μία νίκη για τον άλλοτε προπονητή του Αστέρα, Χάβο, θα σημάνει πολλά τόσο για τον ίδιο αλλά τόσο και για την ομάδα του. Ο 47χρονος τεχνικός που απομακρύνθηκε στις αρχές της σεζόν από την τεχνική ηγεσία του Αστέρα, θα παλέψει για το θετικό αποτέλεσμα, προκειμένου να αποδείξει το "λάθος" των Αρκάδων που έκαναν τότε.

 

Παναιτωλικός ΑΣΤΕΡΑΣ

 

 

Ο Παναιτωλικός είναι από τις ελάχιστες ομάδες στο φετινό πρωτάθλημα που έχει γνωρίσει την ήττα από τον Αστέρα. Και μάλιστα δεχόμενος τέσσερα γκολ στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης. Που σημαίνει πως τώρα, πρώτα θα κοιτάξει την αμυντική λειτουργία του και έπειτα την επίτευξη κάποιου τέρματος.

 

Η ομάδα του Αγρινίου, θα περιμένει "κλεισμένη" τον Αστέρα. Οι Aρκάδες, αυτό που θα πρέπει να πράξουν εξ' αρχής της αναμέτρησης είναι να παίξουν το ποδόσφαιρο που γνωρίζουν και χωρίς άγχος και φόβο να διεκδικήσουν αυτό που τόσο επιζητούν, εδώ και αγωνιστικές. Δηλαδή τη νίκη. Με καθαρό μυαλό και αυτοπεποίθηση θα έρθει. Η ψυχολογική ένεση του Βεργέτη, τους επέδρασε θετικά.

 

Θυμήθηκαν τι εστί να φοράς τη φανέλα με το Αστέρι, στο στήθος. 

 

Μην ξεχνάμε πως με τον Στάικο Βεργέτη στο τιμόνι, η ομάδα αρνείται να χάσει. Είτε με έντεκα παίκτες είτε και με δέκα. Έχει δείξει πόσο αποφασισμένη είναι στα τελευταία ματς προκειμένου να μην την πάρει η… κατρακύλα στα εναπομείναντα παιχνίδια της Super League. 

 

Τα γκολ έχουν αρχίσει να έρχονται κι αυτά με τη σειρά τους. Δύσκολα ή εύκολα ο Αστέρας βρίσκει δίχτυα. Στο Αγρίνιο, η ομάδα που θα πετύχει το πρώτο γκολ στην αναμέτρηση θα είναι αυτή που θα πάρει και τους πολυπόθητους τρεις βαθμούς. 

 

Αυτό μπορεί να το πετύχει ο Αστέρας. Το έχει δείξει. Θέλει να επιστρέψει στις νίκες που θα του δώσει "ανάσα" στα υπόλοιπα ματς, για να μην τα αντιμετωπίζει με άγχος.

 

Ακολουθεί ένας ακόμα εκτός έδρας αγώνας, αυτός στην Λάρισα. Εκεί, η τοπική ομάδα μόνο με ανοιχτές αγκάλες δεν θα περιμένει τον Αστέρα, καθώς κι αυτή αγκομαχά στην ουρά της βαθμολογίας μαζί με τις υπόλοιπες ομάδες και θα κυνηγήσει το τρίποντο. 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων