ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Το "λίφτινγκ" του Βεργέτη

Μπορεί ο Αστέρας, να μην κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στον Λεβαδειακό, όμως παρουσίασε ένα διαφορετικό πρόσωπο από τα προηγούμενα. Κι αυτό οφείλεται σε αρκετούς λόγους. 

 

 

Σε ένα παιχνίδι όπου και οι δύο ομάδες καιγόντουσαν για τη νίκη, τελικά οι "κιτρινομπλέ" πήραν την ισοπαλία –χρυσάφι- που θα τους βοηθήσουν να πατήσουν καλύτερα αγωνιστικά στα επόμενα παιχνίδια. 

 

Με την έλευση του Στάικου Βεργέτη, επιτέλους, είδαμε ορθολογικά πράματα. Σωστό στήσιμο, σωστές αλλαγές αλλά πιο πολύ έπαιξε ρόλο η ψυχολογία που έδωσε στην ομάδα, ο 40χρονος τεχνικός. 

 

Σε άλλα παιχνίδια που ο Αστέρας, ήταν πίσω στο σκορ, θα λέγαμε πως δύσκολα θα ανέτρεπε την κατάσταση και θα γλίτωνε την ήττα. Μιας και τότε, σε τέτοιες περιπτώσεις τον βλέπαμε να καταρρέει. Αυτό που έδειξε στην Λιβαδειά ήταν άλλο πρόσωπο. 

 

Ένας Αστέρας που παρά το γεγονός, πως βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και κατάφερε με παίκτη λιγότερο, να κρατήσει την ισοπαλία.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΣ Γιάννινα

 

 

Φάνηκε πως παρά την αποβολή του Ιγκλέσιας, η ομάδα δεν αποσυντονίστηκε. Ίσα ίσα, έβγαλε πείσμα. Οι παίκτες για πρώτη φορά πίστεψαν στις ικανότητες τους και αρνήθηκαν να γυρίσουν στην Τρίπολη, με αρνητικό αποτέλεσμα. Σε περίπτωση που γινόταν κάτι τέτοιο τα πράγματα για τους Αρκάδες θα ήταν εξαιρετικά δύσκολα.

 

Πλέον, ο Αστέρας συμβαδίζει με την ΑΕΛ, στους 21 βαθμούς στην 12η θέση. Υπάρχει και το μεταξύ τους παιχνίδι, στην Λάρισα τον άλλον μήνα, όπου εκεί θα έχει την ευκαιρία, ο Αστέρας, να την βάλει από κάτω και να μην ξανασχοληθεί.

 

Την Κυριακή είναι υποχρέωση όλων να στηρίξουμε την ομάδα, στο Θ. Κολοκοτρώνης κόντρα στον ΠΑΣ. Ανερξατήτως αποτελέσματος να δώσουμε τη φωνή μας και την στήριξη μας στο αστέρι της Τρίπολης αλλά και στον προπονητή, που όλοι έχουμε αγαπήσει από το παρελθόν.

 

Απομένουν έξι παιχνίδια μέχρι να πέσει η αυλαία της φετινής Super League. Ο Αστέρας έχει δύσκολο πρόγραμμα, αλλά σχετικά βατό. Το θέμα είναι τι διαχείριση θα μπορέσει να κάνει ο Στάικος Βεργέτης, για να μπορέσει να κρατήσει την ομάδα στην κατηγορία. 

 

Κι από του χρόνου βλέπουμε…

 

Υ.Γ Μία μεγάλη υπόκλιση στους ηρωικούς φίλους που ταξίδεψαν στη Λιβαδειά και με την φωνή τους - ακούγονταν ακόμα και μέσω τηλεόρασης - "ζέσταναν" την ομάδα.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων