ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ως πότε;

Ο Αστέρας γνώρισε ακόμα μία ήττα στο πρωτάθλημα, αυτή τη φορά από τον Πλατανιά, δείχνοντας και πάλι το κακό του πρόσωπο. 

 

 

 

ΑΣΤΕΡΑΣ Παναθηναϊκός

 

 

 

Γνωρίζαμε εξ αρχής πως ο Πλατανιάς, που εντυπωσιάζει τη φετινή σεζόν, θα πάλευε για να πάρει τη νίκη, κόντρα στον Αστέρα, με στόχο να πλησιάσει περισσότερο την πεντάδα στην Super League.

 

Από την άλλη, όμως γνωρίζαμε πως κι ο Αστέρας θα προσπαθούσε να πάρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα, ώστε να ανέβει περισσότερο στην βαθμολογία αλλά και να αφήσει πίσω του τις ομάδες που επιδιώκουν να ανέβουν από πάνω του.

 

Κι όμως ούτε πάθος είδαμε, αλλά ούτε και θέληση από τους Αρκάδες για να φύγουν  –έστω- με τον βαθμό της ισοπαλίας από τα Περιβόλια.

 

Μπορεί οι "κιτρινομπλέ" να παρατάχθηκαν με πολλές απουσίες, κόντρα στον Πλατανιά, όμως αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για την βαριά ήττα που δέχθηκαν, με 3-0. Είδαμε πολλούς από τους ποδοσφαιριστές να μην μπορούν να ανταπεξέλθουν στις προσδοκίες της ομάδας. 

 

Είδαμε γι' ακόμη μία φορά, τον Αστέρα με πολλά προβλήματα στην άμυνα αλλά και χωρίς ουσία στο επιθετικό του κομμάτι. Τα οκτώ γκολ που έχει δεχθεί σε διάστημα οκτώ ημερών, δείχνει πως κάτι δεν πάει σωστά στο αγωνιστικό κομμάτι του συλλόγου.

 

Από την άλλη, εφόσον ορισμένοι ποδοσφαιριστές, συνεχίζουν και απογοητεύουν, ίσως στα επόμενα παιχνίδια να πρέπει να μπουν νεότεροι παίκτες που θα έχουν τρέλα, όρεξη και το μαχαίρι στα δόντια.

 

Αυτό που πρέπει να κάνει τώρα ο Αστέρας, είναι να αντιμετωπίσει με ψυχραιμία το υπόλοιπο της σεζόν. Να εξετάσει τι έφταιξε σε αυτά τα παιχνίδια, φροντίζοντας να μην επαναληφθούν στη συνέχεια.  

 

Με την έλευση του νέου προπονητή αλλά και με μία αναδιαμόρφωση του ρόστερ, τότε και μόνο θα μπορούμε να ελπίζουμε σ’ έναν Αστέρα, όπου θα μπορεί να πρωταγωνιστεί και να χτυπάει όλα τα ματς, ανεξαρτήτως αντιπάλου. 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων