ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Να, η ευκαιρία τους

Με δεδομένο πως ο Αστέρας βρίσκεται εκτός στόχων τη φετινή χρονιά, καλό θα ήταν να κοιτάξει τον σχεδιασμό της επόμενης, χτίζοντας έναν βασικό κορμό που θα τον πλαισιώνουν και νέοι σε ηλικία ποδοσφαιριστές.

 

 

Από εδώ και πέρα, οι Αρκάδες το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να αφήσουν στην άκρη την κακή τους πορεία, και να σκέφτονται ήδη την επόμενη σεζόν, θέτοντας τους νέους στόχους. Αυτό όμως, που θα πρέπει να δώσουν ιδιαίτερη σημασία είναι μην την ξαναπατήσουν. 

 

Από τις επόμενες ημέρες, κιόλας θα πρέπει να κοιτάξουν να φέρουν στον σύλλογο έναν σοβαρό προπονητή, με φιλοδοξία και πειθαρχία που θα γνωρίζει την κατάσταση του συλλόγου και πόσο μάλλον τα όνειρα που έχει η ομάδα για το μέλλον.

 

Πλατανιάς ΑΣΤΕΡΑΣ

 

Να μην επαναληφθούν τα λάθη και αναγκαστούμε να προβούμε πάλι σε αλλαγές στην τεχνική ηγεσία, εξαιτίας την αναποτελεσματικότητας.

 

Πέρα από τον προπονητή, θα πρέπει να γίνει και εκκαθάριση στο ρόστερ για να δούμε ποιος μπορεί να αντεπεξέλθει στις προσδοκίες του Αστέρα και ποιος όχι. Να αποκτηθούν ποδοσφαιριστές που θα μπορούν να γίνουν ηγέτες με την κιτρινομπλέ φανέλα. Το ιδανικότερο θα ήταν αυτούς τους παίκτες, να τους πλαισιώσουν, νέοι ποδοσφαιριστές καθώς αυτοί είναι που αποτελούν το μέλλον του Αστέρα και μπορούν να χαράξουν μία σπουδαία πορεία.

 

Μην ξεχνάτε, πόσοι ήταν αυτοί που αναδείχθηκαν μέσω του Αστέρα και στη συνέχεια αποχώρησαν σε άλλη ομάδα, κάνοντας μία αξιοπρεπής πορεία. 

 

Η εμπειρία και η νεότητα σε μία ομάδα αποτελεί το παν για να μπορέσει να πρωταγωνιστεί σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Ηδη στον Αστέρα υπάρχουν αρκετά ταλέντα που έχουν δείξει από τώρα πως μπορούν να σταθούν σε αυτό το επίπεδο. Το μόνο που τους λείπει είναι να έχουν περισσότερα παιχνίδια στα πόδια τους και τα υπόλοιπα θα έρθουν.

 

Πλέον, εφόσον οι Αρκάδες δεν έχουν τίποτα να χάσουν από εδώ και στο εξής, καλό θα ήταν τουλάχιστον, μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν, να δώσουν ευκαιρίες κι σε άλλους νέους ποδοσφαιριστές. Παίκτες όπως οι Ευαγγέλου, Κυριακόπουλος, Μπαστιάνος μπορούν να αποτελέσουν το νέο μέλλον του Αστέρα, και γιατί όχι να γίνουν και αναντικατάστατοι του ρόστερ.

 

Κι αυτό μπορεί να ξεκινήσει άμεσα, και συγκεκριμένα στο παιχνίδι του Σαββάτου (25/02) με τον Πλατανιά. Εκεί, όπου ο Χαραλαμπίδης δεν θα έχει στη διάθεση του, τους Χαμτανί, Μπέρτο, Στανισάβλιεβιτς και Ίγκορ, δηλαδή τα βασικά όπλα της ομάδας, και να κατεβάσει την ομάδα με νέο αίμα.

 

Με λίγα λόγια, ο Αστέρας θα πρέπει να μάθει από τα λάθη του και να μην τα επαναλάβει, ώστε να μπορέσει από τη νέα χρονιά, να σταθεί στο ύψος του και να τον δούμε και πάλι να διεκδικεί και μία θέση στην Ευρώπη.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων