ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Όλα λάθος!

Ο Αστέρας παρουσιάστηκε κατώτερος των περιστάσεων, με αποτέλεσμα να γνωρίσει την βαριά ήττα από τον Παναθηναϊκό με 4-0. Ποιοι όμως, ήταν οι λόγοι που οδήγησαν τον πρόωρο αποκλεισμό των Αρκάδων από το Κύπελλο;

 

 

Αρχικά, ας πάρουμε το παιχνίδι από την αρχή. Μόνο και μόνο αν παρατηρήσει κανείς την βασική ενδεκάδα που παρέταξε στη Λεωφόρο, ο Ελευθερόπουλος, θα καταλάβει πως κάτι πήγε λάθος. Κι αυτό διότι, είδαμε τον Βιτάλι Γκαϊντούτσικ να παίρνει φανέλα βασικού, σ’ ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της χρονιάς για τον Αστέρα. Δεν τον κακολογώ, απλά όπως είχε πει και στο παρελθόν ο "Ελέ", ο Λευκορώσος δεν είναι ακόμα αγωνιστικά έτοιμος πόσω μάλλον να σηκώσει το βάρος της φανέλας, σε τέτοια παιχνίδια. 

 

Από την άλλη ο Ρασίντ Χαμντανί προτιμήθηκε να κάτσει στον πάγκο και να παρακολουθήσει από εκεί την αναμέτρηση. Η χρησιμοποίηση του στο ματς ίσως, να απέτρεπε μερικά από τα λάθη που έγιναν στην αμυντική γραμμή. Επίσης, Φαρίνια και Στανισάβλιεβιτς έμειναν εκτός αποστολής, σε έναν αγώνα, που η παρουσία τους ίσως και να ήταν απαραίτητη.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ Ατρόμητος

 

Οι επιλογές του προπονητή είναι το ένα θέμα. Το άλλο, εξίσου σημαντικό, η εικόνα των παικτών που δεν κατάλαβαν σε τι ματς έπαιζαν. Σε κανέναν δεν αρέσει πόσω μάλλον στους φιλάθλους να βλέπουν την αγαπημένη τους ομάδα, να δημιουργεί την πρώτη της ευκαιρία στο ματς στο 67 (!). Το είχαμε δει στο παρελθόν και στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Αλλά εκεί τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Η πρώτη τελική, ήρθε για τους Αρκάδες δέκα λεπτά αργότερα, κι αυτή ήταν από στημένη φάση, ούτε καν από κάποια οργανωμένη επίθεση. 

 

Γιατί πλάνο στο παιχνίδι τους, δεν υπήρχε. Το μόνο που προσπαθούσε να κάνει ο Αστέρας, ήταν να αμυνθεί και να γλιτώσει απ’ τα χειρότερα από τον Παναθηναϊκό. Στο τέλος, ήρθε η… αφύπνιση, όταν ο Ιωαννίδης σημάδεψε – για κακή του τύχη - το αριστερό δοκάρι του Βλαχοδήμου, μετά από το δυνατό σουτ που εξαπέλυσε. Όχι, πως αν η μπάλα κατέληγε στο πλεκτό θα είχαμε διαφορετική γνώμη για την εικόνα της ομάδας, αλλά θα είχαμε μείνει με την απορία… γιατί οι ποδοσφαιριστές... θυμήθηκαν να απειλήσουν στο 90’. 

 

Η επόμενη μέρα, βρίσκει τον Αστέρα, εκτός Κυπέλλου, ενός στόχου που η ομάδα μπορούσε να πρωταγωνιστήσει, δεδομένου πως ο δρόμος για τα Play – off, στο πρωτάθλημα, απέχει πολύ ακόμα, ώστε να καταφέρει να βρεθεί σ’ αυτά. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα  παρθούν αποφάσεις για τη νέα χρονιά, ώστε η ομάδα να μην την ξαναπατήσει και να βρεθεί εκτός στόχων από τις αρχές Φλεβάρη.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων