ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Δεν έχει να φοβηθεί τίποτα

Ο Αστέρας φιλοξενείται την Κυριακή (05/02, 17:15) από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, με μοναδικό στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τον ανεβάσει περισσότερο στην βαθμολογική κατάταξη.

 

 

Βέβαια, αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ έχει βρει τη φόρμα του στα τελευταία παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, όμως ένας σοβαρός Αστέρας δεν έχει να φοβηθεί τίποτα την Κυριακή. 

Οι Αρκάδες μπορεί την προηγούμενη αγωνιστική να μην πήραν την πολυπόθητη νίκη κόντρα στον Πανιώνιο αλλά σίγουρα την άξιζαν και με το παραπάνω. Γιατί; Γιατί πολύ απλά ήταν αυτοί που στην περισσότερη διάρκεια της αναμέτρησης, είχαν το πάνω χέρι. 

Δημιούργησαν φάσεις, γυρνούσαν με ασφάλεια την μπάλα στην μεσαία γραμμή και γενικά υπήρξε μία σιγουριά στο παιχνίδι τους. Από την άλλη, όπως τόνισε και ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, ο Αστέρας "πονάει" στα εκτός έδρας παιχνίδια του.

 

ΠΑΟΚ ΑΣΤΕΡΑΣ

 

Κι αυτό διότι, οι "κιτρινομπλέ" σε κάθε παιχνίδι που καλούνται να δώσουν μακριά από το Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, δεν αποδίδουν τα αναμενόμενα. Μόνο στους Ζωσιμάδες και στο Καυτανζόγλειο, κατάφεραν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα, καθώς με τις υπόλοιπες ομάδες που έχουν αγωνιστεί, εκτός έδρας, γνώρισαν την ήττα.

Την Κυριακή, ο Αστέρας, γνωρίζει άλλωστε, πως οι "ασπρόμαυροι" θα εκμεταλλευτούν την έδρα τους και θα κυνηγήσουν τη νίκη. Πόσω μάλλον σε περίπτωση… στραβοπατήματος απόψε κόντρα στην ΑΕΛ. 

Γι’ αυτό και θα πρέπει οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα, να μην επηρεαστούν από το κλίμα στη Τούμπα και να αγωνιστούν σα να παίζουν εντός έδρας. Μόνο με καθαρό μυαλό θα μπορέσει να έρθει το θετικό αποτέλεσμα για τους Αρκάδες και σε περίπτωση που έρθει τότε θα υπάρχει άλλος… αέρας στις τάξεις του Αστέρα.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων