ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Μα μόνο μία τελική…

Η ήττα από την ΑΕΚ, θα πρέπει ήδη να έχει μπει στην άκρη του μυαλού των ποδοσφαιριστών του Αστέρα.

 

 

Ο λόγος είναι απλός. Την Τετάρτη οι Αρκάδες υποδέχονται τα Τρίκαλα στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης για το δεύτερο αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδος με στόχο την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα. Μία διοργάνωση που έχουν δώσει βάρος οι κιτρινομπλέ καθώς βρίσκονται ήδη με το ένα πόδι στην επόμενη φάση. 

 

Μπορεί με την ΑΕΚ να είδαμε ένα διαφορετικό πρόσωπο του Αστέρα, όμως καλό θα ήταν αυτή η παρένθεση να κλείσει εκεί. 

 

Δεν είναι λογικό για μία ομάδα που μας έχει συνηθίσει στις τελευταίες της εμφανίσεις να δημιουργεί φάσεις και να παρουσιάζει καλό ποδόσφαιρο, να έχει σε ολόκληρο 90λεπτο μία τελική.

 

Δεν είναι επίσης λογικό, το γεγονός πως στις 7 Ιανουαρίου όταν υποδέχθηκε στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης την ΑΕΚ πήρε μία παλικαρίσια νίκη απέναντι της. Πραγματικά σε εκείνο το παιχνίδι οι κιτρινομπλέ έκαναν ότι ήθελαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο παίρνοντας το πολυπόθητο αποτέλεσμα, μάλιστα με ανατροπή. Τώρα στο ΟΑΚΑ είδαμε τον Αστέρα να μην μπαίνει ποτέ στο παιχνίδι. Σαν να εμφανίστηκε ο παλιός Αστέρας των τριών πρώτων αγωνιστικών του πρωταθλήματος, γνωρίζοντας την ήττα με κατεβασμένα χέρια. 

 

Το μόνο σίγουρο είναι πως η ερχόμενη αναμέτρηση με τα Τρίκαλα για το Κύπελλο αλλά και αυτή με τον Πανιώνιο για την 18η αγωνιστική της Super League, αποτελούν για τους Αρκάδες, παιχνίδια ζωτικής σημασίας. Όχι μόνο για τις νίκες που θα κυνηγήσει ο Αστέρας και στους δύο αγώνες αλλά και για την ψυχολογία που επιβάλλεται να επιστρέψει στους παίκτες της ομάδας για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

 

Γιατί είναι δεδομένο πως το σημαντικότερο σε μία ομάδα και σε έναν ποδοσφαιριστή είναι η ψυχολογία. 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων