ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

"Φτιαγμένοι" για μεγάλα ματς

Συνεχίζονται οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για τον Αστέρα, που αυτή την Κυριακή (15/01, 17:15) ετοιμάζεται να δώσει ακόμα ένα παιχνίδι μέσα σ’ αυτό το μήνα.

 

 

Μετά το παιχνίδι με τα Τρίκαλα οι ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Ελευθερόπουλου θα βρεθούν αντιμέτωποι με την ομάδα του Παναιτωλικού για την 11η εξ αναβολής αγωνιστική της Super League.

 

Οι Αρκάδες θα δώσουν το τέταρτο τους παιχνίδι μέσα σε διάστημα λιγότερο από 11 ημέρες κι αυτό αποτελεί μεγάλο άθλο. Αν δούμε την μέχρι τώρα πορεία του Αστέρα στα παιχνίδια που αγωνίστηκε σίγουρα λαμβάνουν θετικό πρόσημο.

 

Αρχικά, μπορεί να μην πήρε το αποτέλεσμα που θα ήθελε στο Καραϊσκάκης, όμως αυτό ήρθε λίγες μέρες αργότερα  όταν επικράτησε της Ένωσης στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης. Σα να μην έφτανε αυτό οι κιτρινομπλέ συνέχισαν τα θετικά αποτελέσματα και στην διοργάνωση του Κυπέλλου που πήραν σκορ πρόκρισης στα Τρίκαλα για την συνέχεια του θεσμού. 

 

Τώρα, ο Αστέρας καλείται να αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό και το έργο του μόνο εύκολο δεν είναι. Η ομάδα του Γιάννη Μαντζουράκη γνώρισε την εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο και θα ταξιδέψει στη Τρίπολη ώστε να αποσπάσει κάποιο θετικό αποτέλεσμα που θα τους δώσει την ψυχολογία για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

 

Από την άλλη, αν ο Αστέρας συνεχίσει να βαδίζει σε νικηφόρα μονοπάτια τότε, θα προσπεράσει την ομάδα του Αγρινίου στην βαθμολογική κατάταξη και θα σκαρφαλώσει στην 10η θέση.

 

Αν καταφέρει να προσπεράσει το εμπόδιο του Παναιτωλικού την Κυριακή, θα έχει την δυνατότητα την Τετάρτη (18/01) κόντρα στην ομάδα του Πάουλο Μπέντο να πάρει αυτό που του στέρησε τότε ο Ολυμπιακός στο Καραϊσκάκης, δηλαδή τη νίκη. Μετά το ματς με τους «ερυθρόλευκους» οι Αρκάδες θα ταξιδέψουν στην Αθήνα για να αντιμετωπίσουν την ΑΕΚ και γιατί όχι να επαναλάβουν αυτό που έκαναν την προηγούμενη φορά κόντρα στην Ένωση στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης.

 

Οι ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Ελευθερόπουλου έχουν αποδείξει πως είναι «φτιαγμένοι» για μεγάλα ματς και είναι έτοιμοι να δώσουν το μέγιστο των δυνατοτήτων τους ώστε να πάρουν τις πολυπόθητες νίκες που θα τους βάλουν στην πεντάδα της βαθμολογίας. 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων