ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Και τώρα φουλ για... Κύπελλο

Η νίκη με την ΑΕΚ πρέπει να έχει μπει ήδη στην άκρη του μυαλού των ποδοσφαιριστών του Δημήτρη Ελευθερόπουλου και να προετοιμάζονται για το παιχνίδι με τα Τρίκαλα (10/01).

 

 

Στο παιχνίδι με την Ένωση είδαμε το πείσμα αλλά και τη θέληση που έδειξαν οι παίκτες του Αστέρα ώστε να καταφέρουν να πάρουν τους τρεις πολύτιμους βαθμούς που στο κάτω κάτω ήθελαν και οι ίδιοι για ψυχολογικούς λόγους. 

 

Πρώτα απ’ όλα γιατί δεν μπόρεσαν να συνδυάσουν την καλή εμφάνιση με ένα θετικό αποτέλεσμα στο Καραϊσκάκης, σε ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να είχαν ξεφύγει έστω και με τον βαθμό της ισοπαλίας. Στη συνέχεια ήρθε το ματς με την ΑΕΚ που τελικά οι "κιτρινομπλέ" πήραν το τρίποντο ψυχολογίας για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

 

Τώρα σειρά παίρνει το Κύπελλο, όπου αποτελεί έναν από τους στόχους της φετινής χρονιάς για τους Αρκάδες. Η ομάδα ταξιδεύει στη θεσσαλική πόλη με στόχο τη συνέχεια των θετικών εμφανίσεων αλλά και την έκτος έδρας νίκης που θα την δώσει το πλεονέκτημα για τον επαναληπτικό αγώνα στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης.

 

Από την άλλη το έργο δεν θα είναι εύκολο για τον Αστέρα καθώς τα Τρίκαλα διανύουν μία αξιοπρεπής πορεία στο πρωτάθλημα της Football League μετρώντας 10 βαθμούς σε επτά αναμετρήσεις, με την ομάδα του Γιώργου Γεωργιάδη να βρίσκεται στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα. 

 

Βέβαια, αν ο Αστέρας μπει με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που μπήκε και στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, αποφασισμένος δηλαδή για τη νίκη, τότε δεν έχει τίποτα να φοβηθεί από την συγκεκριμένη αναμέτρηση. Η μοναδική υποχρέωση για τους Αρκάδες είναι να ξεφύγουν με ακόμη ένα τρίποντο έτσι ώστε να συνεχίσουν  να δίνουν χαρά και ικανοποίηση στον κόσμο του Αστέρα σε λιγότερο από διάστημα πέντε ημερών.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων