ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Nα "αρπάξει" τώρα την ευκαιρία

Το Σάββατο (07/01) ο Αστέρας αντιμετωπίζει την ΑΕΚ σε ένα παιχνίδι ζωτικής σημασίας για τους Αρκάδες που αναζητούν την πρώτη τους νίκη στη νέα χρονιά.

 

 

Τώρα είναι η ευκαιρία για τους ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Ελευθερόπουλου να αποδείξουν πως μπορούν να χτυπήσουν μία μεγάλη ομάδα, όπως είναι αυτή της ΑΕΚ.

 

Βέβαια, οι "κιτρινομπλέ" έχουν δείξει πως δεν φοβούνται τον κάθε αντίπαλο που έχουν να αντιμετωπίσουν. Ίσα ίσα τον κοιτάνε στα μάτια και αγωνίζονται με το μέγιστο των δυνατοτήτων τους ώστε να καταφέρουν να αποσπάσουν κάποιο θετικό αποτέλεσμα που θα τους βοηθήσει να ανακάμψουν στην βαθμολογική κατάταξη του πρωταθλήματος.

 

Αυτό που έχει να κάνει τώρα ο Αστέρας στο παιχνίδι με την Ένωση το Σάββατο (07/01, 19:30) είναι να μπει με το ίδιο πνεύμα και πάθος που μπήκε την Τετάρτη (04/01) στο Καραϊσκάκης κόντρα στον Ολυμπιακό.

Δηλαδή να μπει αποφασισμένος για τη νίκη και να μην αφήσει αυτή την ΑΕΚ, που το τελευταίο διάστημα διανύει μία από τις χειρότερες πορείες της μέχρι τώρα στο φετινό πρωτάθλημα, να κάνει παιχνίδι.

  

Θα είναι κρίμα για αυτόν τον Αστέρα που προσπαθεί και παλεύει σε κάθε ματς για ένα θετικό αποτέλεσμα, να μην καταφέρει να πάρει τη πολυπόθητη νίκη και τους τρεις πολύτιμους βαθμούς κόντρα στην ομάδα του Ζοσέ Μοράις. 

 

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος έχει αποδείξει πως σε κάθε παιχνίδι τέτοιας σημασίας είναι διαβασμένος στο τακτικό κομμάτι και δεν αφήνει την ομάδα στην ιδέα πως ο αντίπαλος είναι καλύτερος απ’ αυτόν.

Το μόνο που απομένει για τους "κιτρινομπλέ" είναι να έρθει και η πολυπόθητη νίκη.

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων