ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Η προοπτική, το πολυεργαλείο και το μέλλον…

Οι αγώνες του Κυπέλλου πάντοτε αποτελούσαν μια ευκαιρία για νεαρούς, ταλαντούχους, ανερχόμενους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι περίμεναν τη σειρά τους για να δείξουν στον προπονητή όσα αξίζουν. 

 

 

Μια από αυτές τις περιπτώσεις είναι και ο Γιώργος Κυριακόπουλος. Ο Πατρινός είναι ένα παιδί που έκανε το… αγροτικό του σε ομάδες της Β’ Εθνικής και αγωνίστηκε σε δύσκολες καταστάσεις. Αυτά όλα τον έκαναν να γνωρίσει εκ των έσω την… άλλη πλευρά (κακή) του ελληνικού ποδοσφαίρου και να επιβιώσει. 

Έπαιξε σε χωράφια, μάτωσε τα πόδια του, έμεινε απλήρωτος, ένιωσε τη διοικητική ανυπαρξία και επέστρεψε στον Αστέρα πιο ατσάλινος για να πετύχει. Ακόμη και το καλοκαίρι που στην προετοιμασία ήταν σχεδόν εκτός πλάνων, υπέμεινε, επέμεινε και στα ματς Κυπέλλου ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος του έδωσε την ευκαιρία στην αρχική ενδεκάδα. 

Και η αλήθεια είναι ότι αυτή την ευκαιρία την άρπαξε. Έδειξε αποφασιστικός, σωστός τακτικά, συνεπής αμυντικά και… υποσχόμενος επιθετικά. Ακόμη και στη θέση του αμυντικού μέσου που μετατέθηκε για λίγα λεπτά στο Αιγίνιο, τα στοιχεία του ήταν καλά. Σκληρός αμυντικά, δυνατό κορμί και με ικανότητα στη συμμετοχή της επιθετικής ανάπτυξης. 

Όλα όμως αυτά τα παιδιά, πρέπει πρώτα απ όλα να έχουν υπομονή, να μαθαίνουν από τους πιο έμπειρους και να δουλεύουν σκληρά κάθε μέρα. Άλλωστε στο ποδόσφαιρο οφείλεις να αποδεικνύεις καθημερινά πράγματα. Κάθε Κυριακή κρίνεσαι, κάθε Κυριακή πρέπει να αποδεικνύεις. Νόμος απαράβατος.

Η μέχρι τώρα  εμπιστοσύνη του Ελευθερόπουλου στον Κυριακόπουλο δικαιώνει τον προπονητή του Αστέρα που τον έχει χρησιμοποιήσει ως μπακ, ως στόπερ, ως αμυντικό χαφ και ο τελικός βαθμός είναι θετικός. 

Η περίπτωση Κυριακόπουλου δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία καλού και ταλαντούχου νεαρού ποδοσφαιριστή που παίρνει την ευκαιρία στον Αστέρα. Ο Αστέρας θέλει να επενδύει σε αυτά τα παιδιά με την προϋπόθεση πως αξίζουν, δουλεύουν σκληρά και έχουν υπομονή για να φτάσουν στο στόχο…

Υ.Γ. Η μεγάλη ευκαιρία του Κυριακόπουλου έγκειται και σε ακόμη μία λεπτομέρεια. Μπροστά του έχει έναν έμπειρο αμυντικό με παραστάσεις σε υψηλό επίπεδο, εντός και εκτός συνόρων. Η παρουσία του Κώστα Γιαννούλη στο ρόστερ και συγκεκριμένα σε αυτή τη θέση, μπορούν να μεταδώσουν γνώση στον Κυριακόπουλο τόσο σε συμπεριφορά εντός όσο και σε συμπεριφορά εκτός γηπέδου…

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων