ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Για να χτίσει σερί νικών!

Την επόμενη αγωνιστική ο Αστέρας θα υποδεχθεί την Βέροια στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» ενώ την 15η θα ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει τον Ηρακλή.

 

Δύο παιχνίδια ζωτικής σημασίας για τους Αρκάδες καθώς μετά την σκληρή ήττα από την Ξάνθη στα Πηγάδια θα χρειαστεί να μαζέψουν βαθμούς ώστε να «σκαρφαλώσουν» όσο περισσότερο μπορούν στον βαθμολογικό πίνακα της Super League.
 
Αν θέλει να το πετύχει αυτό θα πρέπει να χτίσει ένα σερί με δύο νίκες κόντρα σε αυτές τις δύο ομάδες ώστε να αποκτήσει τους έξι πολύτιμους βαθμούς για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.
 
 Με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσει μόνο να πλησιάσει στις πρώτες πέντε θέσεις της βαθμολογίας καθώς στο φετινό «τρελό» πρωτάθλημα ένα σερί δύο-τριών νικών είναι ικανό να σε φτάσει πεντάδα.
 
 Μετά από Βέροια και Ηρακλή αρχίζουν οι πιο μεγάλες προκλήσεις. Αρχικά, ο Αστέρας θα κληθεί να αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Ολυμπιακό στις 4 Ιανουαρίου ενώ τρεις ημέρες μετά θα υποδεχθεί την ομάδα της ΑΕΚ.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων