ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ευκαιρία στήριξης και νίκης

Δύο ματς σε τρεις ημέρες έρχονται για τον Αστέρα με τη Βέροια και τον Λεβαδειακό να δίνουν την ευκαιρία μιας επανέναρξης και ταυτόχρονα της στήριξης με την παρουσία των φιλάθλων σε μία σημαντική στροφή του κλαμπ.

 

 

Κάθε χρόνο το Κύπελλο βρίσκεται στους στόχους του Αστέρα μιας και ήδη έχουμε δει ημιτελικούς, τελικό και μακρινά ταξίδια στο θεσμό. Ετσι και φέτος, η διοργάνωση δεν περνά απαρατήρητη από κανέναν και μάλιστα μπορεί να δώσει και το πάτημα της φόρας που χρειάζεται η ομάδα για να επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς. 

Η Βέροια δεν πρόκειται να έρθει για να χάσει, πήρε την ισοπαλία από τον Παναθηναϊκό, όμως και ο Αστέρας γνωρίζει πως η πρεμιέρα είναι σημαντική για την εξέλιξη των ομίλων και υπάρχει και το παράδειγμα του ΠΑΟΚ των προηγούμενων ετών που αποκλείστηκε επειδή δεν κατάφερε να πάρει το μοναδικό παιχνίδι που έπαιξε στην έδρα του. 

Πονηρός θεσμός, καλοί αντίπαλοι Αρης και Αιγινιακός, οπότε η κατάκτηση των τριών βαθμών θα γείρουν τις πιθανότητες για τα καλά προς τη μεριά της Αρκαδίας, Ταυτόχρονα θα δώσουν και το δυνατό βήμα που χρειάζεται για την κρίσιμη αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό. 

Μιλάμε για δύο παιχνίδια στην Τρίπολη, στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης", μπροστά στους φιλάθλους της ομάδας. Δύο κομβικής σημασίας αγώνες που ο Αστέρας έχει την ευκαιρία να τους δώσει με την στήριξη του κόσμου. 

Η αγωνία, η κριτική, τα νεύρα του κόσμου, μέσα στην "αρνητική" τους έννοια δίνουν από την άλλη την αίσθηση της αγάπης, της συμπάθειας, της λατρείας. Πλέον, ο Αστέρας αγαπιέται από τους φιλάθλους του, έχει κερδίσει την καθημερινή τους ενασχόληση μαζί του και έχει την ευκαιρία να το ζήσει τώρα που καίγεται. 

Χρειάζεται νίκες, χρειάζεται στήριξη. Βέροια και Λεβαδειακός, ναι, είναι δύο καλά ματς για να τα ζήσουμε και τα δύο. Αν κολλήσουμε στην Κέρκυρα καταστραφήκαμε! 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων