ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΡ ΜΕ ΑΓΑΠΗ!

Εντυπωσιακή συνεργασία ομάδας της Τρίπολης με εταιρεία από το Κατάρ! Διαβάστε τις πρώτες πληροφορίες που είναι επαληθευμένες και γεμίζουν με ελπίδες τον σύλλογο αλλά και ολόκληρη την Αρκαδία!

 

 

Και όμως! Οι Δρομείς Τρίπολης κατάφεραν να έρθουν σε συνεργασία με την εταιρεία Qatar Gas η οποία και θα προβάλλεται όχι μόνο από τη φανέλα αλλά και από το σήμα και την ονομασία του συλλόγου!

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για συνεργασία, αρχικά, μίας σεζόν η οποία λύνει σημαντικά θέματα της καθημερινότητας και δίνει νέα πνοή και στην ομάδα αλλά και σε ολόκληρο το νομό.

Τα όνειρα φυσικά και δεν κοστίζουν αλλά μην προτρέχουμε! Το δεδομένο είναι πως δεν μιλάμε για σενάρια, αλλά για πραγματικά γεγονότα όπως είναι η συγκεκριμένη συμφωνία!

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων