ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Πότε θα αποφασίσουν;

Βρισκόμαστε λίγες ημέρες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος και η φημολογία περί αναβολής μόνο κακό κάνει στις ομάδες που πρέπει να πάρουν επίσημη θέση, όπως έκανε ο Αστέρας!

 

 

Υπό κανονικές συνθήκες το σαββατοκύριακο έχουμε πρεμιέρα στη Super League όπου ο Αστέρας γιορτάζει τη 10η παρουσία του στη μεγάλη κατηγορία και μάλιστα με πρώτο ματς κόντρα στον πρωταθλητή Ολυμπιακό μέσα στο Γεώργιος Καραϊσκάκης. 

Από την προηγούμενη εβδομάδα ξεκίνησε μία διαρροή ειδήσεων αλλά και επίσημων θέσεων σχετικά με αναβολή της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Σύμφωνοι, τα προβλήματα υπάρχουν, βασικά πράγματα, όπως οι επιλογές των διαιτητών είναι προκλητικές, όμως σε καμία περίπτωση δεν είναι λύση η μη έναρξη!

Ο Αστέρας πήρε την πρωτοβουλία να βγάλει επίσημη ανακοίνωση και να προειδοποιήσει όποιον σκέφτεται τέτοιες πρακτικές, να το ξανασκεφτεί, διότι ομάδες, όπως είναι των Αρκάδων, δεν έχουν καμία, μα καμία, σχέση με παιχνίδια που γίνονται σε βάρος του ελληνικού ποδοσφαίρου. 

Με πρόγραμμα, πλάνο, έντεκα μεταγραφές, παικταράδες όπως ο Φαρίνια, Ελληνες  πρώτης γραμμής όπως οι Καλτσάς, Τσουκαλάς, Μπέρτος, με προετοιμασία στην Ολλανδία, με ενέργειες όπως οι τιμές των διαρκείας ή η παρουσίαση της νέας φανέλας, ο Αστέρας έχει σχεδιαστεί για την ιστορική δέκατη σεζόν και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να δώσει παράταση στη γιορτή όλων μας. 

Επίσης, υπάρχουν και οι οικονομικές συνέπειες, όπως οι ρήτρες από τη NOVA που βάζουν σε κίνδυνο τον προϋπολογισμό της χρονιάς και, όπως αναφέρει και η ανακοίνωση του Αστέρα, την οικονομική ισορροπία της χρονιάς.

Τέλος, υπάρχει και το αγωνιστικό κομμάτι, πράγμα που γνωρίζουν καλύτερα από εμάς οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές, όπως ο κόουτς, Μάκης Χάβος και ο ποδοσφαιριστής, Κώστας Γιαννούλης, που δήλωσαν στον Αρκαδία 93.8 πως θα είναι τραγική η απόφαση της αναβολής. 

Με το σύννεφο της μη έναρξης του πρωταθλήματος να πλανάται, καλό θα ήταν να υπάρξει μία επίσημη δήλωση που θα έβαζε τα πράγματα στη θέση τους και θα έδινε τέλος στην όποια φημολογία ή πιθανή απόφαση. 

Μέχρι τότε, θεωρώ πως πρέπει να ακούσουμε και την άποψη των υπόλοιπων ομάδων σε αυτό που άρχισε ο Αστέρας και να μετρήσουμε… αναστήματα. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων