ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Στις πρώτες επιλογές μέσα σε χρόνο ρεκόρ

Ο Αστέρας αποτελεί ένα κλαμπ εγγύησης και ταυτόχρονα διαφήμισης για κάθε Ελληνα ποδοσφαιριστή που αναζητά την ευκαιρία να αναδειχθεί και να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του. Ο φετινός Ιούνιος μας το υπενθυμίζει. 

 

 

Τις τελευταίες ημέρες διαβάζουμε σε καθημερινά ρεπορτάζ αθλητικών εφημερίδων και ιστοσελίδων να παρελαύνουν ονόματα που φέρονται να απασχολούν τον Αστέρα. Δεν είναι της ώρας να προχωρήσουμε σε συγκεκριμένες περιπτώσεις καθώς είναι φρόνιμο να περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις, αλλά δεν μπορούμε να ξεπεράσουμε και έτσι απλά το ισχυρό brand name που έχει δημιουργήσει η ομάδα. 

Η επιλογή μεταγραφής στο σύλλογο της Τρίπολης παραμένει διακαής πόθος για κάθε Ελληνα ποδοσφαιριστή που καταλαβαίνει καλύτερα από εμάς το περιβάλλον που θα κληθεί να εργαστεί, τις προκλήσεις του και τη δίψα του για διακρίσεις. Μπορεί τα τελευταία χρόνια μέσα στις επιλογές ενός ποδοσφαιριστή σχετικά με την επιλογή του να φορέσει τα Κιτρινομπλέ να βάζαμε και το ευρωπαϊκό κίνητρο, όμως κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει τη φετινή χρονιά, πράγμα που ισχυροποιεί ακόμα περισσότερο τη θέση που έχει ο Αστέρας στο ελληνικό ποδόσφαιρο. 

Είτε αρέσει, είτε... ενοχλεί, βρίσκεται ανάμεσα στους κορυφαίους και δεν χρειάζεται κόπο από τους γνώστες της αγοράς αλλά και τους ίδιους τους πρωταγωνιστές-παίκτες να κατανοήσουν πως θα υπάρξει και μία μέτρια χρονιά, ανάμεσα στις πολλές εκπληκτικές, που θα έρθει ως παρένθεση μέχρι τον δρόμο της επιστροφής στις επιτυχίες. 

Χωρίς καμία διάθεση ειρωνείας, σκεφτείτε σε ποιο άλλο επαρχιακό κλαμπ, συνωστίζονται τόσοι παίκτες κάθε χρονιά σε καθημερινή βάση μέσα από ρεπορτάζ ή απλά σενάρια. Μήπως στον ΠΑΣ και στη Ξάνθη; Μήπως στη Λάρισα και τον Παναιτωλικό; Μία απλή επαφή με την ποδοσφαιρική πραγματικότητα θα σας πείσει πως το επίπεδο του Αστέρα και σε αυτό το κομμάτι είναι δύσκολο να το φτάσουν οι υπόλοιποι.

Ο Ιούνιος που διανύουμε έρχεται να μας θυμίσει πως ο Αστέρας ήταν και είναι ένας μεγάλος σύλλογος που παρέχει όσα χρειάζεται ένας επαγγελματίας καθώς συνδυάζει την ουσία (χρήματα, συνθήκες) με το έξτρα κίνητρο (διακρίσεις, μεταγραφές τύπου Γιάννου κ.α.). 

Δεν θα μπούμε στη διαδικασία να αναλύσουμε ξεχωριστά την κάθε περίπτωση που φέρεται να απασχολεί την ομάδα ή αν ήταν πρώην του Ηρακλή και του ΠΑΟΚ ή του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού. Απλώς συγκρατείστε την ποικιλία της αγοράς από συλλόγους του ελληνικού πρωταθλήματος και όσο προχωρά το καλοκαίρι θα έρθει και το συνολικό ταμείο της ενίσχυσης για να αποδείξει του λόγου το αληθές. 

Το brand name ΑΣΤΕΡΑΣ έχει καταφέρει μέσα σε δέκα χρόνια παρουσίας στη Super League να αποτελεί πόλο έλξης για κάθε φιλόδοξο, ταλαντούχο ή έμπειρο Ελληνα (και όχι μόνο) ποδοσφαιριστή που βλέπει στη φανέλα με το αστέρι την διαφορετικότητα και την εξαίρεση του κανόνα ενός όχι και τόσο ελκυστικού προϊόντος, όπως είναι, δυστυχώς, το ποδόσφαιρό μας. 

Η επιλογή "εξωτερικό ή Αστέρας" δεν είναι φετινή. Τη ζήσαμε και την ακούσαμε κατά καιρούς τα τελευταία χρόνια από αρκετούς ποδοσφαιριστές που ντύθηκαν στα χρώματα της ομάδας. Η επανάληψη του συγκεκριμένου σλόγκαν και το φετινό καλοκαίρι πρέπει να αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και ικανοποίηση πρώτα για τις στέρεες βάσεις στις οποίες είναι χτισμένος ο σύλλογος και αμέσως μετά για την αισιοδοξία που αποπνέει με φόντο την εορταστική 10η παρουσία της ομάδας στα μεγάλα σαλόνια. 

Πολλοί θα πείτε πως τα παραπάνω είναι μεγάλα λόγια χωρίς ουσία μιας και δεν υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις. Η ατμόσφαιρα, θα απαντήσω, οδηγεί προς τα εκεί και δεν θα μας απογοητεύσει…

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων