ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Το κλίμα θα αλλάξει από τους παίκτες

Ο Αστέρας δεν βρίσκεται σε σημείο εξασφάλισης μίας θέσης στα πλέι οφ, δεν αποτελεί φόβητρο για την όποια Βέροια ή Πλατανιά και αναγκάζεται κάθε αγωνιστική να αρχίζει από την αρχή!

 

 

Η πολυπόθητη διάρκεια μοιάζει μακρινή υπόθεση για τον φετινό Αστέρα που εκτός από ένα σερί νικών στον πρώτο γύρο, δεν έχει παρουσιάσει καλό πρόσωπο σε κάποια σειρά αναμετρήσεων. Το αντίθετο. 

Τα εκτός έδρας ματς, κάνουν φαβορί τον γηπεδούχο (ακόμα και οι στοιχηματικές εταιρείες προσφέρουν ως αουτσάιντερ τον Αστέρα), οι ομάδες που κυνηγούν βαθμούς θεωρούν εφικτή τη νίκη κόντρα στους Αρκάδες και η ομάδα της Τρίπολης δεν έχει καταφέρει να τους κόψει την φόρα. 

Η διαφορά θέλησης, πάθους και αγωνιστικής ταυτότητας είναι μεγάλη όταν ο Αστέρας απομακρύνεται από την Τρίπολη και σε αυτό δεν μπορεί να μπει κανένας προπονητής ή παράγοντας.

Οι ποδοσφαιριστές είναι αυτοί που κερδίζουν στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, είναι αυτοί που κέρδισαν στο ΟΑΚΑ την ΑΕΚ, είναι αυτοί που έχασαν από τον Πλατανιά. 

Μπορούμε να συζητήσουμε για προγραμματισμό, συστήματα και εμπνεύσεις. Αυτή τη στιγμή, όμως, ούτε άλλοι παίκτες μπορούν να έρθουν, ούτε να αλλάζει ο προπονητής κάθε εβδομάδα. 

Αυτό είναι το σύνολο που θα προχωρήσει και καλείται να βγάλει τον στόχο της πεντάδας εις πέρας. Ποιότητα υπάρχει, ξαφνικά δεν έγιναν όλοι οι παίκτες άχρηστοι, το ρόστερ είναι καλύτερο από των ομάδων που κυνηγούν πεντάδα και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές καλούνται να το αποδείξουν στο γήπεδο. 

Τώρα πρέπει να μιλήσει ο εγωισμός και η εικόνα αποτυχίας εισόδου στα πλέι οφ, αφού πρώτα περάσει από τα μάτια όλων, μετά να σβηστεί άμεσα γιατί θα τους ακολουθεί... 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων