ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Τα οχτώ κακά της μοίρας μας!

Ενας αγώνας Αστέρας-Ολυμπιακός προσφέρει πάντα χρήσιμα συμπεράσματα. Θετικά, αρνητικά, γελοία, απαισιόδοξα ή το αντίθετο! Διαλέξαμε οχτώ και σας τα παρουσιάζουμε…

 

 

*Αν δεν είχε έρθει 5-0 το πρώτο παιχνίδι η διαιτησία θα έφτανε το 100%-0% ή θα έμενε πιστή στο 90%-10%;

 

*Ο νεαρός Τσιμίκας πόσες φορές έπρεπε να κλωτσήσει τον Μάσα για να αντικρίσει την δεύτερη κίτρινη κάρτα και να αποβληθεί; Μέχρι και ο προπονητής του Ολυμπιακού κατάλαβε πως του χαρίστηκαν δυο-τρεις φορές και τον έκανε αλλαγή στο ημίχρονο για να μη μείνει με 10!

 

*Η κλωτσιά στα χέρια τερματοφύλακα τιμωρείται ή όχι; Ο Κασάμι βρήκε με δύναμη ΜΟΝΟ τα χέρια του Θεοδωρόπουλου κάτι που εκτός από φάουλ είναι και πέρα για πέρα αντιαθλητικό και αντιεπαγγελματικό!

 

*Το οφσάιντ στον Γιάννου πόσα κιλά ψάρια πρέπει να έχεις φάει για να το δεις; Ε, και όλη τη θάλασσα να καταπιείς οφσάιντ δεν υπάρχει!

 

*Είναι αλήθεια πως ο ένας από τους δύο επόπτες ήταν, τουλάχιστον, υπέρβαρος;

 

*Ισχύει πως ο διαιτητής Ευαγγέλου σφύριξε για πρώτη φορά τον Ολυμπιακό και ήθελε να δείξει χαρακτήρα;

 

*Λάθος. Εχει σφυρίξει τον Ολυμπιακό, αλλά μόνο σε φιλικά στο Ρέντη!

 

*Διαβάσαμε στα αθηναϊκά σάιτ πως ο Ολυμπιακός έπαιξε με την δεύτερη ομάδα. Ξέρετε πόσοι έπαιξαν βασικοί για τον Αστέρα και με τον Λεβαδειακό αλλά και με τον Ολυμπιακό; Δύο! 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων