ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ!

Όταν δεν μπορείς να σκοράρεις υπάρχει ο κατάλληλος άνθρωπος, την κατάλληλη στιγμή. Και μετά; Ένα σκορ στο 3-0 και "έλα μωρέ τρία έφαγες, τι σου φταίει η διαιτησία; Δεν είδες τι σου έδωσε και έβαλες γκολ;". Κάποια πράγματα δεν αλλάζουν ποτέ…

 

 

Το κακό είναι πως τα συνηθίσαμε και δεν νευριάζουμε. Γιατί κανονικά σε τέτοιες περιπτώσεις κλείνεις την τηλεόραση, το ραδιόφωνο, τον υπολογιστή και βλέπεις μία ταινία του Βέγγου για να χαλαρώσεις. Γιατί τουλάχιστον ξέρουμε από την αρχή πως πρόκειται για έναν κωμικό ηθοποιό που θα μας κάνει να περάσουμε καλά. 

Δεν μας συστήθηκε ως διαιτητής όπως έκανε ο κύριος Κύζας. Αυτός ο γελοίος που είδε ένα πέναλτι σε εκτέλεση κόρνερ (από τη στιγμή που έδωσε τέτοιο πέναλτι στα επόμενα ματς που θα σφυρίξει  θα πρέπει δώσει 20 στο κάθε ένα για την ίδια αιτία). Και ο παραπάνω χαρακτηρισμός δεν δίνεται για τη φάση του Κουρμπέλη, ούτε για το ανύπαρκτο οφσάιντ του Παπαδόπουλου. Αλλά για την εξυπνάδα των καθυστερήσεων που έδωσε μία "πονηράδα" με σκοπό να ισοφαρίσει, και καλά, το λάθος του!

Εξυπνο, μεγάλε, συγχαρητήρια! Δυστυχώς, το ζήσαμε και αυτό και πρέπει να το χωνέψουμε και να συνεχίσουμε. Δεν χωρά στον Αστέρα η παραμικρή ανάμνηση ενός τέτοιου αγώνα αφού η συνέχεια σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο είναι δύσκολη και απαιτητική. 

Αφού ξεσπάσαμε, πάμε και στα αγωνιστικά. Σίγουρα, θα θέλαμε ένα Αστέρα με περισσότερες τελικές προσπάθειες και καλύτερες επιθετικές ενέργειες. Από τη μέση και μπροστά οι Αρκάδες δεν κατάφεραν να φανούν και να απειλήσουν τον Ρομπέρτο. Αντιθέτως πήραν άριστα στην αμυντική λειτουργία. Και δεν το λέμε εμείς, αλλά ο κόουτς του Ολυμπιακού που παραδέχτηκε πως μπήκαν δύσκολα στους παίκτες του από τον Αστέρα. 

Το τελικό αποτέλεσμα έγραψε Ολυμπιακός-Αστέρας 3-1. Και το βίντεο με τα δύο πέναλτι που έδωσε ο μικρός θεούλης θα μας συντροφεύουν για καιρό. 

ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ο Αστέρας να συνεχίσει την καλή δουλειά του. Η ρεβάνς θα έρθει είτε στην Τρίπολη, είτε στον τελικό…

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων