ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

ΠΑΙΚΤΗΣ ΚΛΕΙΔΙ, ΟΜΑΔΑ ZHΛΕΥΤΗ

Μία νίκη δίνει πάντα τρεις βαθμούς. Τέτοια νίκη όμως δίνει έξι πόντους και έναν, τουλάχιστον, παίκτη. Στην περίπτωση του Αστέρας-Ατρόμητος, τον Νίκο Φερνάντεθ!

 

 

Το 6/6 αναγκάζει και τον πιο δύσπιστο φίλαθλο να παραδεχτεί πως βιάστηκε. Καλοδεχούμενη η κριτική αλλά στην περίπτωση του Αστέρα η υπομονή είναι κάτι παραπάνω από αρετή. Οι επιλογές χρειάζονται στήριξη, οι αλλαγές είναι δεδομένες και ο καλός ρυθμός, θέμα χρόνου. Ετσι και έγινε. 

 

Ο Αστέρας βρίσκεται στην 3η θέση, σε περίπτωση τιμωρίας του Παναθηναϊκού θα είναι στην 2η, προπορεύεται του Ατρόμητου 12 ολόκληρους βαθμούς και μπορεί να είναι ο βασικός διαχειριστής της πεντάδας. Δεν εξαρτάται από κανέναν η είσοδός του σε αυτήν και με τα δικά του αποτελέσματα στρογγυλοκάθεται σε θέση δίκαιη και σε τέτοια για την οποία δημιουργήθηκε το καλοκαίρι. Δηλαδή, πρωταγωνιστική. 

 

Μέσα στο στόχο του Πρωταθλήματος, μέσα στο Κύπελλο, μέσα στο Europa League, την στιγμή που ο ΠΑΟΚ μιλά για μπαλέτο, ο Παναθηναϊκός ψάχνεται διοικητικά και μη και ο Ατρόμητος δεν έχει φτάσει σε διψήφιο αριθμό μετά από 11 αγώνες! Την ομαδάρα του Αυγούστου, την βλέπει ο Νοέμβρης και γελά, σημειώνω εγώ.

 

Ο Γιώργος Μπαντής (πολύ καλός και με τον Ατρόμητο) είχε πει πως αυτή η νίκη σημαίνει έξι βαθμούς. Αμέσως μετά την χαρακτήρισε ως την σημαντικότερη. Σωστά σκεπτόμενος ο τερματοφύλακας του Αστέρα γνωρίζει για τα καλά την σημασία της και την άνεση που δίνει στην ομάδα για κυνηγήσει και τους άλλους στόχους, εκτός της εισόδου στην πεντάδα.

 

Πάμε τώρα και στον Νίκο Φερνάντεθ. Στον σκόρερ δηλαδή που σε πρώτο χρόνο εκτέλεσε τον γκολκίπερ του Ατρόμητου με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή και μας έκανε να πανηγυρίσουμε. Πραγματικά, η πορεία του αξίζει τα συγχαρητήρια όλων μας. 

 

Ερχεται πέρσι στον Αστέρα και έχει μπροστά του τον Ρόλε. Τι δηλώνει, τότε, στον Αρκαδία 93.8; "Ο Ρόλε είναι μεγάλος παίκτης και αξίζει να είναι βασικός. Αυτός πρέπει να παίζει". Ξέρετε πολλούς που θα το έλεγαν; Και πάνω από όλα να το εννοούν; Τι έκανε λοιπόν, ο Αργεντινός; Απλά περίμενε τις ευκαιρίες του. Και ήταν εκεί για ασίστ, για γκολ, για βοήθεια στην επιθετική ανάπτυξη. 

 

Κάτι παρόμοιο με την φετινή σεζόν δηλαδή. Μπροστά του βρίσκεται ο Μπερτόγλιο. Ενας παίκτης που είτε αρέσει είτε όχι, είναι πολυτέλεια για το πρωτάθλημά μας. Δεν τον βρίσκεις σε άλλη ομάδα και ο Αστέρας παίρνει "άριστα" για την ικανότητά του να τον ντύσει στα Κιτρινομπλέ. 

 

Ο Νίκο, λοιπόν, καλείται να περιμένει (ξανά) τις ευκαιρίες του και να είναι ζεστός όποτε τον χρειαστεί η ομάδα. Και αυτό κάνει. Υπομονή, δουλειά και μπαίνει για να δώσει λύσεις. Όπως έκανε και το Σάββατο. Γκολ, ελάτε να πανηγυρίσουμε μαζί και γεια σας.

 

Κάπως έτσι το ματς με τον Ατρόμητο άφησε τρεις βαθμούς στον Αστέρα, έναν παίκτη (Νίκο), μία 3η θέση και την καλύτερη φόρα για το σημαντικό παιχνίδι στην Πράγα. Εκεί, δηλαδή, που ο κάθε ποδοσφαιριστής νιώθει ευλογημένος. Όπως τα χαρακτήρισε δηλαδή αυτά τα ματς και ο πρωταγωνιστής του Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, Νίκο Φερνάντεθ. Μοναδικά και ξεχωριστά. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων