ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ο Αστέρας, ο ΠΑΟΚ και η Γιουβέντους

Προσπαθώντας να βάλουμε τα πράγματα σε μία σειρά και να αποφύγουμε τα καλοπιάσματα ή τις κατάρες πάμε να συζητήσουμε για όσα είδαμε από τον Αστέρα της 2ης αγωνιστικής!

 

 

Καταρχήν πρέπει να συμφωνήσουμε σε κάποια πράγματα. Μπορεί να μοιάζουν με το "ο ήλιος βγαίνει το πρωί", αλλά είναι χρήσιμα για την πορεία της κουβέντας μας. Ο Αστέρας έδωσε μόλις το δεύτερο επίσημο παιχνίδι του μετά την πρώτη νίκη της σεζόν (για πρώτη φορά στην ιστορία του) στην Κομοτηνή. 

 

Δεν είχε τον Μπερτόγλιο που πήρε κόκκινη κάρτα και θα έπαιζε βασικός, ενώ είχε για πρώτη φορά τον Κιτοκό, ο οποίος και έπρεπε να παίξει γιατί είναι και ο μοναδικός δεξιός μπακ. Το ότι δεν βγήκε η συμμετοχή του και δεν απέδωσε τα αναμενόμενα είναι ένα χρήσιμο μάθημα για τη συνέχεια. Σκεφτείτε το ανάποδο. Κάποιος άλλος στη θέση του (που δεν είναι δεξί μπακ), ένα λάθος και αμέσως η… παρατήρηση "Γιατί δεν βάζει τον Κιτοκό;". Τον έβαλε τον Κιτοκό και είδαμε πως χρειάζεται παιχνίδια.

 

Συνεχίζουμε. Πρέπει να συμφωνήσουμε πως η ομάδα έκανε 18 τελικές προσπάθειες χωρίς να απειληθεί, οπότε δεν χωρά η κουβέντα για έναν "Αστέρα που δεν βλέπεται". Βλέπεται και με το παραπάνω. Μπορεί το γκολ να μην ήρθε, όμως και η αμυντική λειτουργία ήταν σωστή και η επιθετική. Οπότε ας δεχτούμε πως έχουμε πρόβλημα στο γκολ.

 

Πόσες φορές πιστεύετε θα χαθεί ξανά τετ α τετ, όπως αυτό του Μάσα, η μπάλα θα περνάει ξυστά από τα δοκάρια σε σουτ του Φούντα, θα βγαίνει άουτ σε αμαρκάριστες κεφαλιές των Σανκαρέ και Χαμντανί; Ελάχιστες θα τολμήσω να πω, έως καμία. 

 

Ας συμφωνήσουμε και στο θέμα του Γιάννου. Φυσικά και περιμένουμε περισσότερα από αυτόν και ο ίδιος είναι ικανός για να το καταλάβει και να το κάνει εφικτό. Είναι ο βασικός φορ του Αστέρα και επιβάλλεται να γίνει ένας από τους καλύτερους του πρωταθλήματος. 

 

Εχει τις προδιαγραφές, γνωρίζει τις απαιτήσεις και η πρόκληση είναι μεγάλη. Δεν χρειάζεται άγχος παρά μόνο δουλειά και λίγη… τύχη. Γιατί την κεφαλιά που πήρε στο δεύτερο ημίχρονο, ο Μπαράλες θα την είχε κάνει γκολ. Με τον ίδιο τρόπο θα την έπιανε αλλά είχε και το κοκαλάκι που θα την έστελνε δοκάρι και μέσα. 

 

Πάμε να συμφωνήσουμε τώρα και σε κάτι άλλο. Ο Αστέρας έχει από τις ποιοτικότερες επιλογές της Super League για το κέντρο του, δέχεται ελάχιστη πίεση η άμυνά του, οπότε η δουλειά στον συγκεκριμένο τομέα απέδωσε. Επίσης, σε δύο ματς έχει 34 τελικές (!!!) άρα και μεσοεπιθετικά μια χαρά λειτουργεί. Το ΓΚΟΛ, αυτό το ρημάδι το ΓΚΟΛ, θα έρθει.

 

Αυτοί που θέλουν να κράξουν, θα κράξουν όσα γκολ και αν βάλει η ομάδα, όσα και αν καταφέρει ο Βεργέτης, οι συνεργάτες του και οι ποδοσφαιριστές. Ας χαρούμε τον Αστέρα της Ευρώπης και ας μην βγάλουμε όλη μας την μιζέρια από την δεύτερη αγωνιστική. 

 

Αραγε ο ΠΑΟΚ της τριάρας πάει για πρωτάθλημα και ο Αστέρας όχι, ή η Γιουβέντους θα αγωνιστεί στη Β’ Εθνική επειδή έχει 0/2 στο πρωτάθλημα; Απορώ γιατί κρατούν αυτόν τον απατεώνα τον Αλέγκρι και δεν διώχνουν τους επιθετικούς τύπου Μάντζουκιτς που δεν κάνουν για τίποτα. 

 

Εδώ είμαστε για να δώσουμε συνέχεια στη συζήτηση με τα σχόλιά σας!

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων