ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Το "νεύμα" της κλήρωσης και ο ισχυρός Αστέρας

Ο Αστέρας καλείται να αρπάξει την ευκαιρία της διάκρισης με την κατάληψη μίας εκ των δύο θέσεων που οδηγεί στους "32" και να εκτοξεύσει το όνομά του στο ευρωπαϊκό στερέωμα. 

 

 

Όχι, δεν πετάμε στα σύννεφα, ούτε γεμίζουμε με ψεύτικες ελπίδες τον κόσμο. Η κλήρωση του Europa League έδωσε το σύνθημα της υπέρβασης με την διαδικασία της να αποδεικνύει και την αναγνωσιμότητα του συλλόγου ανάμεσα στις ισχυρές δυνάμεις του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. 

 

Σάλκε, ΑΠΟΕΛ και Σπάρτα Πράγας βρίσκονται στον δρόμο του Αστέρα που μπορεί να μην είναι στρωμένος με ροδοπέταλα αλλά δεδομένα δεν είναι και γεμάτος με καρφιά. Αδιαμφισβήτητα, η γερμανική ομάδα έχει τον πρώτο λόγο με την δεύτερη θέση να είναι ανοιχτή.

 

Ο ΑΠΟΕΛ δεν αποτελεί φόβητρο για έναν Αστέρα που σε περίπτωση που συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Κύπρου θα χτυπούσε την πρωτιά και η Σπάρτα του Σκάζνι (πρώην προπονητή του Παναθηναϊκού) είναι ποδοσφαιρικά ύπουλη αλλά αντιμετωπίσιμη. 

 

Η σειρά των αγώνων είναι τέτοια που το "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" θα είναι ο οδηγός των ορίων του ευρωπαϊκού Αστέρα. Η πρώτη αγωνιστική φέρνει στην Τρίπολη την Σπάρτα και οι επόμενες δύο στέλνουν τους Αρκάδες σε Γερμανία και Κύπρο. Το πρώτο ματς θα είναι όλα τα λεφτά και οποιοσδήποτε βαθμός μακριά θα δώσει την ώθηση για την υπέρβαση. 

 

Ακόμη και οι επαναληπτικοί είναι θεωρητικά κατάλληλοι για πανηγυρισμούς. Εντός έδρας με τον ΑΠΟΕΛ, εκτός με την Σπάρτα και τελευταίο ματς κόντρα στην, ίσως, αδιάφορη Σάλκε! Μια χαρά…

 

Φυσικά και βιτρίνα όλων των σκέψεων είναι το γήπεδο, αλλά όπως και να το κάνουμε μας το έκλεισε το μάτι η κλήρωση και επιβάλλεται να ανταποκριθούμε!  

 

Ονειρο πολλών ήταν το Anfield… Κάτι μου λέει πως οι πιθανότητες δεν έχουν μηδενιστεί. Θα υπάρξει και συνέχεια, κάπου θα βρεθούμε με την Λίβερπουλ!

 

Πάμε τώρα και στα εξωαγωνιστικά. Ο Αστέρας δυναμώνει σε κάθε επίπεδο και οι συναντήσεις με Πλατινί, στελέχη της UEFA και ανθρώπους των υπολοίπων ευρωπαϊκών ομάδων φέρνουν τους Κιτρινομπλέ ανάμεσα στα σεβαστά κλαμπ της γηραιάς ηπείρου με παρών και μέλλον! 

 

Τίποτα δεν γίνεται στην τύχη. Στο στρατόπεδο των Αρκάδων το πίστευαν, το κατάφεραν και θέλουν να δώσουν συνέχεια σε όλη αυτή τη μαγεία των τελευταίων ετών. 

 

Ο Αστέρας μεγαλώνει, ισχυροποιείται και καλείται ξανά να συλλέξει βαθμούς για το ελληνικό ποδόσφαιρο, να κάνει το βήμα παραπάνω και να φτάσει το πρεστίζ του στον… ουρανό!

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων