ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αριστος προγραμματισμός και προβάδισμα

Μεταγραφές, προετοιμασία, στόχοι, ορθολογικές κινήσεις και ένας Αστέρας που αποκτά προβάδισμα από τους ανταγωνιστές του στη διαμόρφωση του νέου συνόλου για την απαιτητική σεζόν 2015-2016. 

 

 

Την ώρα που ομάδες ψάχνουν με ποιον τρόπο θα καλύψουν τις οικονομικές σπατάλες περασμένων ετών, βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητή, προχωρούν σε τυχαίες μεταγραφές γεμίσματος ρόστερ ή απλώς πιέζονται από τα χρονικά περιθώρια, υπάρχει μία ομάδα που έχει σχεδιάσει με κάθε λεπτομέρεια την επόμενη μέρα και δουλεύει από χθες για το τώρα.

 

Πέντε μεταγραφές ουσίας (έρχονται και άλλες), σαφέστατο πλάνο προετοιμασίας και γνώση του αντικειμένου φέρνουν τον Αστέρα σε θέση πρωτοπόρου, όσον αφορά, την διαδικασία του χτισίματος για την επόμενη χρονιά. 

 

Η εξαιρετική συνεργασία τεχνικού επιτελείου, τμήματος σκάουτινγκ και διοίκησης έφεραν μπαράζ μεταγραφών που εντυπωσίασαν με την ταχύτητα των κινήσεων, των ονομάτων και των διαβασμένων επιλογών. Γιάννου (διεθνής), Φούντας (διεθνής), Δημούτσος (διεθνής), Χαμντανί (δύο χρονιές συμμετοχών στο Europa), Ντουντού (ορεξάτος και φιλόδοξος), έδωσαν από τις πρώτες μέρες του καλοκαιριού την εγγύηση της σωστής και άριστης προεργασίας σε όλα τα επίπεδα. 

 

Ταυτόχρονα ήρθε και η επιλογή της Ολλανδίας σε ένα από τα καλύτερα προπονητικά κέντρα της Ευρώπης για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Μετά την Αυστρία, ακόμη μία χώρα του εξωτερικού θα φιλοξενήσει τον Ευρωπαίο Αστέρα που κάνει τις επιλογές εκείνες που θα προσφέρουν την άνεση και το κλίμα για το δέσιμο της "οικογένειας".

 

Φυσικά, η στήριξη στον προπονητή, Στάικο Βεργέτη, δίνει την απαραίτητη ηρεμία για να συμβούν τα υπόλοιπα, φτάνει να αναλογιστούμε όσα γίνονται σε ομάδες που ακόμα δεν έχουν βρει τον "οδηγό" της επόμενης σεζόν. Το βασικότερο συστατικό δηλαδή για το δέσιμο ενός συνόλου.

 

Η επόμενη μέρα φέρνει ακόμη πιο ευχάριστες ειδήσεις. Ο Αστέρας βρίσκεται κοντά σε ένα εξτρέμ που θα κάνει τη διαφορά στο ελληνικό πρωτάθλημα (Λανζαρότε), ένα δεκάρι που θα τρελάνει κόσμο προερχόμενο από την Αργεντινή και σε εξαιρετική ηλικία (Μπερτόλιο), αλλά και δύο ή τρεις ποδοσφαιριστές ακόμη, ώστε να καταρτιστεί το πληρέστερο ρόστερ όλων των εποχών!

 

Αυτή είναι η πραγματικότητα και μένει να δούμε αυτό το "άριστα" του προγραμματισμού να περνά και στον αγωνιστικό χώρο. Κινήσεις ουσίας σε συνδυασμό με την φαντασία και το θέαμα που αναζητά ο Αστέρας προστίθενται στις ήδη υπάρχουσες και ποιοτικές επιλογές για να αντικρίσουμε την ομάδα εκείνη που θα κυνηγήσει τίτλους, προκρίσεις και νέες, ακόμη μεγαλύτερες, επιτυχίες!

 

Πρώτος απολογισμός θετικότατος και είναι μόλις Ιούνιος! Τα καλύτερα έρχονται!

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων