ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Η επιτυχία της μη ήττας

Η ισοπαλία ποτέ δεν θα γίνει νίκη αλλά η μη ήττα παραμένει πολύτιμη σε μία κούρσα ανάσας έξι αγωνιστικών, όσο δηλαδή διαρκούν και τα πλέι οφ. Μια χαρά λοιπόν ο βαθμός στην Τούμπα και προχωράμε. 

 

 

Οσα γκολ και να δεχθεί ο Αστέρας, όσες ήττες και κακές εμφανίσεις να κάνει, ο σκοπός, όπως τα έχω τοποθετήσει στο μυαλό μου, είναι να βρίσκεται την τελευταία αγωνιστική, αν όχι από πάνω, τότε μία ανάσα από τον ΠΑΟΚ. Εστω και στο -2, όπως τώρα. 

 

Η κλήρωση έδειξε από την αρχή τα σημάδια της και θα είναι κρίμα να χαθεί η ευκαιρία για την απευθείας συμμετοχή των Αρκάδων στους ομίλους του Europa League. Σύμφωνοι, η συμμετοχή στην Ευρώπη για ακόμη μία χρονιά αποτελεί επιτυχία από μόνη της αλλά το ελκυστικότατο δεύτερο εισιτήριο δεν πρέπει να χαθεί χωρίς να δοθεί μάχη.

 

Ο βαθμός στη Θεσσαλονίκη κρατά τον Αστέρα σε κοντινή απόσταση από τον ΠΑΟΚ και αν ο Παναθηναϊκός συνεχίσει την επέλασή του στα πλέι οφ τότε ίσως και να καταφέρουν οι Κιτρινομπλέ να τον προσπεράσουν. Ναι, είναι δύσκολη η νίκη στο Περιστέρι. Μπορεί να έρθει, μπορεί και όχι. Η μη ήττα θα είναι και πάλι επιτυχία. 

 

Ετσι, όσο ψυχρό και αν ακούγεται. Θεωρώ πως η πρώτη θέση ανήκει στον Παναθηναϊκό, όπως επίσης θεωρώ πως η δεύτερη δεν ανήκει στον ΠΑΟΚ. Καλοί οι Κουλούρης, Κίτσιου, Πόζογλου, Σαββίδης, αλλά έχουμε καλύτερους. Και πρέπει να μην επιτρέψουν την αύξηση της διαφοράς από τον Δικέφαλο του Βορρά.

 

Αφήστε, που έτσι και δεν κερδίσουν οι βόρειοι τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα, βλέπω τον Ιβάν να κάθεται στον πάγκο για τα επόμενα ματς, αν κρίνω από την ενέργειά του να τα πει ένα χεράκι στον Γεωργιάδη, εντός του αγωνιστικού χώρου, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης! Μοναδικά πράγματα συμβαίνουν στον μεγάλο αντίπαλο και ο Αστέρας πρέπει να τα εκμεταλλευτεί. 

 

Πρακτικά τίποτα δεν αλλάζει. Θέλαμε και θέλουμε βαθμούς ώστε το τέλος να γίνει το ταμείο. Η τεσσάρα ξεχάστηκε, το θετικό αποτέλεσμα βοήθησε και το σερί θα διατηρήσει το καλό κλίμα και την αισιοδοξία. Μέχρι τον τελικό του Θεόδωρος Κολοκοτρώνης κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ετσι πρέπει να βαδίσουμε και κάτι τέτοιο προβλέπω πως θα συμβεί. 

 

Για να γίνει αυτό, ο Αστέρας θέλει αποτέλεσμα στο Περιστέρι, θέλει νίκη στην Τρίπολη με τον Ατρόμητο και μετά την ψυχραιμία να διαχειριστεί το ματς της Λεωφόρου μέχρι το μεγάλο παιχνίδι με τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης. 

 

Αν δεν συμβούν με τη σειρά που τα έγραψα, ακόμη και αν κάτι στραβώσει, δεν πρέπει σε καμιά περίπτωση να χαθεί η επαφή με τον ΠΑΟΚ. Και ευτυχώς ο αντίπαλος δεν δείχνει ικανός να το πετύχει, ενώ ταυτόχρονα ο Αστέρας βρήκε γρήγορα τον τρόπο αντίδρασης στην κακή πρεμιέρα. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων