ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Χάσαμε την μπάλα, Στοπ

Ο Αστέρας έχασε από τη Βέροια που έπαιξε την κατηγορία της όπως συνέβη και την περασμένη σεζόν. Το ίδιο κατάφεραν ο Εργοτέλης στην Ξάνθη και ο Πανθρακικός κόντρα στον Παναθηναϊκό. Η διαφορά είναι πως οι Αρκάδες απογοήτευσαν με ένα 4-0 βαρύ και ασήκωτο.

 

 

"Το έδωσαν", γράφετε στα σχόλια στο arcadiasports.gr. "Τους άφησαν", λέτε κάποιοι άλλοι στον Αρκαδία 93.8. Δηλαδή ο Αστέρας δεν ήθελε να κερδίσει και να πάρει βαθμό στα πλέι οφ; Αυτό έκαναν ο Παναθηναϊκός στη Θράκη, η Ξάνθη με τον Εργοτέλη και ο Ατρόμητος με τον ΠΑΣ; Τότε να μην ξαναδούμε ποδόσφαιρο και να το γυρίσουμε στο μπάντμιντον! Η’ και εκεί τα παιχνίδια θα είναι "φτιαχτά";

 

Επειδή αυτή δεν είναι λογική ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά. Η ευκαιρία του Μάσα είναι ανεπανάληπτη. Εκατό φορές να το δοκιμάσουμε, ο Καντιμοίρης δεν θα μπορέσει να διώξει και να κρατήσει το μηδέν. Εγινε όμως. Και λίγο αργότερα ήρθε το γκολ του Ντουμίτρου έπειτα από θαυμάσια ασίστ του Καλτσά που ανήκει στον Παναθηναϊκό.

 

Στο δεύτερο γκολ το λάθος γίνεται από τον Μουνάφο που αν θα ήθελε να σωθεί μία ομάδα τότε αυτή θα ήταν ο Πανθρακικός που τον έφερε και στην Ελλάδα. Το λάθος, έγινε, σωστή και η αποβολή, σωστό και το πέναλτι και 2-0.

 

Όλα στραβά και ανάποδα που λένε. Από  εκεί και πέρα ήρθε η τρικυμία με το δεύτερο ημίχρονο να δίνει ακόμη δύο γκολ στους γηπεδούχους. Το τελικό αποτέλεσμα δεν αφήνει υπονοούμενα απόδοσης. Είναι εικόνα διάλυσης.

 

Τηλεγραφικώς… Χάσαμε την μπάλα, Στοπ.

 

Η εμφάνιση του Αστέρα ήταν κάκιστη. Κέρδισε η ομάδα που το ήθελε περισσότερο, που πάλεψε, που έχει νιώσει τον κίνδυνο του υποβιβασμού. Όπως έγινε και την περασμένη περίοδο. Αυτό είναι που πρέπει να σταματήσει. Το τικάρισμα στη λέξη νίκη μίας ομάδας που φιλοξενεί τον Αστέρα τις τελευταίες αγωνιστικές και θέλει να σωθεί.

 

Η νοοτροπία πρέπει να είναι διαφορετική από την όποια Ξάνθη, ή τον Παναθηναϊκό ή οποιονδήποτε άλλο. Δεν πρέπει να γίνει δεδομένη μια ήττα. Και ας μην έχει το παραμικρό κόστος. Τέσσερα γκολ μόνο από την Μπαρτσελόνα, όχι από την Βέροια.

 

Η επόμενη αγωνιστική θέλει τον Αστέρα να υποδέχεται τον Πανθρακικό. Εκεί δεν χωρά κανένα άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης. Τα αντανακλαστικά πρέπει να λειτουργήσουν στο ακέραιο… 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων