ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Οι καιροί άλλαξαν!

Ο Αστέρας δεν  έφτασε απλώς σε μία ημέρα όπου έπαιξε καλό ποδόσφαιρο. Εφτασε στο αποτέλεσμα καθημερινών προσπαθειών σε όλα τα επίπεδα που τον κάνουν τη νέα δύναμη στο ελληνικό ποδόσφαιρο κόντρα στις παραδοσιακά ισχυρές, όπως ο Παναθηναϊκός.

 

 

 

Ρεκόρ τελικών προσπαθειών, θέαμα, ουσία και ένα άδικο 2-2. Τόσο καλό ποδόσφαιρο είχαμε καιρό να δούμε σε αγώνα ελληνικού πρωταθλήματος και τέτοια εικόνα ομάδας που παίζει εκτός έδρας, δεν πιστεύω πως έχουμε συναντήσει. Ενας Αστέρας δημιουργικός με φαντασία στο παιχνίδι του κατατρόπωσε τον Παναθηναϊκό που ακόμα ψάχνεται για το τι έγινε το Σάββατο.

 

Δεν ήταν μόνο το αποτέλεσμα στη Λεωφόρο αλλά και η νίκη των Κ20 κόντρα στην αντίστοιχη των Πρασίνων με 6-0 στην Αθήνα. Αυτή ήταν η μεγάλη ήττα. Όχι ως βαθμοί αλλά ως η επόμενη μέρα της κάθε ομάδας. Από τη μία η ιστορία και η βαριά φανέλα και από την άλλη η φιλοδοξία και η ελπίδα. Κέρδισαν οι δεύτεροι και όχι απλώς κέρδισαν, διέλυσαν την ομάδα που στηρίζεται μόνο σε αυτό. Γιατί αγωνιστικά τα προβλήματα είναι πάρα πολλά σε κάθε επίπεδο.

 

Στο φετινό πρωτάθλημα υποδομών για τους Κ20 οι Αρκάδες έχασαν με 3-2 στον πρώτο γύρο, όμως κέρδισαν με 6-0 στον δεύτερο. Για τους Κ17 ο Αστέρας κέρδισε εντός έδρας τον Παναθηναϊκό με 3-1 και εκτός με 3-0! Οι Κ15 από την άλλη ήρθαν ισόπαλοι (0-0) στις εγκαταστάσεις των Κιτρινομπλέ και κέρδισαν στην Αθήνα με 2-1! Μοναδική νίκη για τους Πράσινους, στον τρίτο γύρο των πιτσιρικάδων με 2-0…

 

Αντέχετε το σύνολο;  18-9 υπέρ του ΑΣΤΕΡΑ! Δεν είναι κάτι απλό. Μιλάμε για τον Παναθηναϊκό των τροπαίων, των συνεχών εμφανίσεων στην Ευρώπη, των εκατομμυρίων φιλάθλων και των πολλών παικτών από τις ακαδημίες του που γέμισαν τις ελληνικές ομάδες όλων των κατηγοριών!

 

Πλέον, αυτό που χτίζει χρόνο με τον χρόνο ο Αστέρας δείχνει ικανό να προσπεράσει παραδοσιακές δυνάμεις του ποδοσφαίρου. Και με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό συνέβη με κάθε επισημότητα σε όλα τα επίπεδα! Ανδρών, Κ20, Κ17 και Κ15! Για να μην μιλήσουμε για φερεγγυότητα διοικήσεων και πάει αλλού η κουβέντα…

 

Οι καιροί ΔΕΝ αλλάζουν, ΑΛΛΑΞΑΝ!

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων