ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Δεν λύγισε τελικά η π@@@@α η Τρίπολη!

Ο Σπάθας τα κατάφερε! Εκνεύρισε ακόμα και τους Ολυμπιακούς! Από πού να αρχίσεις και που να τελειώσεις με αυτά που έγιναν στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" το Σάββατο το βράδυ. O Κώστας Καψιμάλης γράφει για τον Αστέρα που δεν θα διαλυθεί κύριοι...

Το χειρότερο για μένα δεν ήταν όσα σφύριζε και όσα δεν σφύριζε ο Σπάθας. Ήταν το ύφος του συγκεκριμένου ανθρώπου! Το ύφος του σε κάθε απόφασή του, που έδειχνε απαξίωση για τους παίκτες του Αστέρα.

 

Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα η γονατιά του Μιλιβόγεβιτς στον Μπαράλες. Η κάμερα είναι πάνω στον Σπάθα που σφυρίζει τη λήξη, και στη συνέχεια τον δείχνει να γυρίζει προς τους 2 παίκτες και να κάνει νοήματα του στυλ: "Είδα τι έγινε, τίποτα!". Με μάτι… αετού έβλεπε και πίσω από την πλάτη του!

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο!

 

Από τα χθεσινά, πάντως, αποδείχτηκε ξανά ένα πράγμα και μόνο… Ότι όντως "η π@@@α η Τρίπολη δεν λυγίζει", όπως είχε πει ο φίλος του Αστέρα στην εκπομπή του Γιώργου Γεωργίου πριν από το ματς!

 

Ο Αστέρας ξεπέρασε το Γιάχο, κοίταξε μπροστά και δοξάζεται στην Ευρώπη. Με τον ίδιο τρόπο θα ξεπεράσει και τον Σπάθα. Και όποιον άλλον τολμήσει να τον διαλύσει. Γιατί όπως είπε πολύ σωστά κι ο Γιάννης Ντάλλας στη μετάδοση του αγώνα στον Αρκαδία 93.8: "θέλει προσοχή γιατί με τέτοιες διαιτησίες διαλύονται ομάδες"! Ο Αστέρας όμως δεν θα διαλυθεί, κύριοι…

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων