ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Υπάρχουν θέματα πέρα από το 4-0...

Έχασε ο Αστέρας από τον Ολυμπιακό με 4-0 και πολλοί βρήκαν ξανά την ευκαιρία να γενικεύσουν το κακό! Να βγάλουν όλη την ομάδα σκάρτη, τον προπονητή άσχετο, τη διοίκηση ανίκανη. Σαφώς και τα πράγματα δεν είναι έτσι. Ναι, μια ήττα με 4-0 είναι βαριά. Ναι, η προσπάθεια των παικτών του Αστέρα δεν ήταν αυτή που περίμεναν οι φίλοι της ομάδας. Ναι, υπήρξαν πολλά ατομικά λάθη, ναι ο Μάνταλος έπαιξε το ρόλο του στην αρχή, ναι, ναι, ναι!

Όμως... ψυχραιμία! Ούτε πρέπει να διαλυθεί ο Αστέρας, ούτε να φύγουν αυτοί οι παίκτες και να έρθουν άλλοι! Τι να πει κι ο ΠΑΟΚ δηλαδή, που θέλει να απειλήσει την πρωτιά του Ολυμπιακού αλλά έχασε με το ίδιο σκορ στο πρωτάθλημα.


Το θέμα είναι να κοιτάς μπροστά. Πρέπει να αναλογιστούμε ότι σε 18 ματς μεταξύ των 2 ομάδων ο Αστέρας έχει 14 ήττες, 2 νίκες και 2 ισοπαλίες! Έχει δεχτεί 38 γκολ και έχει πετύχει 12.


Ότι ο Αστέρας έφτασε κοντά στη νίκη πέρσι στον τελικό (και την έχασε όπως την έχασε)
ή οτι έχει νικήσει τον Ολυμπιακό 2 φορές σε 18 αγώνες, δε σημαίνει ότι η ομάδα της Τρίπολης θα δυσκολεύει πάντα τους Πειραιώτες, που είναι η πιο πλήρης ομάδα.


Αυτό που κατά τη γνώμη μου θα πρέπει να κάνει κάποιους να προβληματιστούν
είναι η νοοτροπία ορισμένων παικτών της ομάδας. Αυτών που εννοούσε ο Στάικος Βεργέτης όταν δήλωσε ότι "τα παιδιά αμφισβήτησαν την απόφαση του πέναλτι, υπήρχε και το προηγούμενο του πρωταθλήματος και αυτά έφεραν εκνευρισμό στην ομάδα".


Οι ποδοσφαιριστές όμως μπορεί να είναι άνθρωποι και να επηρεάζονται αλλά δεν είναι φίλαθλοι
ώστε να εκνευρίζονται την ώρα του αγώνα και να σκέφτονται τι έγινε σε άλλα ματς. Ο φίλαθλος μπορεί να το κάνει, ο επαγγελματίας ποδοσφαιριστής όχι. Ο ισχυρός θα ευνοείται από τη διαιτησία. Είτε λέγεται Ολυμπιακός, είτε Παναθηναϊκός κλπ. Το γνωρίζουμε όλοι. Αυτό θα πρέπει να απασχολεί τη διοίκηση, τον κόσμο, τους δημοσιογράφους κλπ. Ακόμα και τους παίκτες αλλά όχι την ώρα του αγώνα.


Υ.Γ. Έχω μια τάση να κρίνω με επιείκεια τους τερματοφύλακες.
Θεωρώ ότι ο κόσμος δεν πρέπει να τους «κρεμάει» για 1,2…5 λάθη! Δε γίνεται όμως ο Ερνάντεζ για κάθε 3-4 τετ-α-τετ που βγάζει, να "προσφέρει" ένα γκολ. Λάθη είναι λογικό να γίνουν. Όμως το... κακό με τον Βενεζουέλανο είναι ότι δεν μεταδίδει την απαραίτητη ηρεμία στην ομάδα. Αυτό πρέπει να "κερδίσει" πρώτα από δω και πέρα.


Υ.Γ.2 Η αλλαγή φάνηκε ότι δεν άρεσε στον Κάφα.
Το ότι για άλλο ένα παιχνίδι ήταν αρνητικός δεν τον απασχολεί. Αλλά και το ότι δεν έδωσε το χέρι στον προπονητή του δεν τον τιμά (τουλάχιστον).

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων