ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ένας Αστέρας που χαίρεσαι να τον βλέπεις...

Στο ματς με τον Παναιτωλικό χαιρόσουν να βλέπεις τον Αστέρα αφού πραγματοποίησε το πιο παραγωγικό του παιχνίδι στο φετινό πρωτάθλημα. Στα προηγούμενα ματς οι Αρκάδες έφτιαχναν ευκαιρίες αλλά υστερούσαν στην τελική προσπάθεια και σε συνδυασμό με την αμυντική αστάθεια δεν έπαιρναν αποτελέσματα.

Στο παιχνίδι με τους Αγρινιώτες τα γκολ ήρθαν ενώ για δεύτερο συνεχόμενο ματς δεν δέχτηκε τέρμα, με αποτέλεσμα ο Αστέρας να φτάσει τον Παναθηναϊκό στην 4η θέση και να μειώσει τη διαφορά από τον 3ο της βαθμολογίας, Ατρόμητο.


Όμως, δεν θα πρέπει να μας κάνει εντύπωση
αν στους επόμενους αγώνες κάνουν πάλι την εμφάνισή τους η... γκίνια και τα "εύκολα" γκολ πίσω, καθώς θα χρειαστεί κι άλλος χρόνος για να επέλθει μια ισορροπία σε όλους τους τομείς.


Οι τελευταίες εβδομάδες έχουν δείξει ότι όσο περνούν τα παιχνίδια, ο Αστέρας γίνεται καλύτερος και βρίσκει αυτή την ισορροπία.


Μέχρι τώρα, με τον Στάικο Βεργέτη στον πάγκο
, οι καλές εμφανίσεις τουλάχιστον μεσοεπιθετικά είναι συνεχόμενες εκτός από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, το οποίο είναι και το μοναδικό φέτος που ο Αστέρας δεν σκόραρε.


Πλέον, το πρόβλημα στην αμυντική λειτουργία παιχνίδι με παιχνίδι φαίνεται ότι μειώνεται και οι παίκτες βρίσκουν τα πατήματά τους και τις θέσεις τους.


Το πιο ενθαρρυντικό είναι ότι ο Βεργέτης έχει συγκεκριμένο πλάνο και πάνω σε αυτό δουλεύει, πηγαίνοντας βήμα βήμα. Στην αρχή αξιολόγησε το ρόστερ και κατέληξε σε έναν βασικό κορμό, επέλεξε το σύστημα, πλέον κάνει λίγες αλλά καίριες προσθαφαιρέσεις στην 11άδα.


Αν μη τι άλλο λοιπόν η δουλειά που γίνεται είναι ορθολογική κι αυτό κάνει τους πάντες ακόμα πιο αισιόδοξους για τη συνέχεια.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων