ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Παναρκαδικός: 8 πλεονεκτήματα και 1 τεράστιο μειονέκτημα!

Ο Παναρκαδικός δε θα μπορέσει να επαναλάβει μια μεγάλη πορεία στο θεσμό του κυπέλλου. Ο αγώνας του απέναντι στο Πανόπουλο, την περυσινή πρωταθλήτρια του 6ου ομίλου της Δ κατηγορίας, έδειξε σε όλους τις αδυναμίες, αλλά και αρκετά από τα πλεονεκτήματα του "τριφυλλιού".

Οι "πράσινοι" έκαναν "γενική πρόβα" για το πρωτάθλημα που αρχίζει την επόμενη εβδομάδα. Ο Γούτης χρειάστηκε να παρατάξει τον Παναρκαδικό χωρίς 2 βασικά στελέχη, λόγω τιμωρίας. Και αν η έλλειψη του Χατζόπουλου δε φάνηκε σε αυτό το ματς λόγω των ελάχιστων φάσεων του Πανόπουλου, ο Σκούφαλης έλειψε περισσότερο από το συγκεκριμένο ματς. Οι κούρσες, τα τελειώματά του και πάνω από όλα η εμπειρία του, η οποία ίσως να οδηγούσε και τους συμπαίκτες του σε πιο ασφαλή μονοπάτια...

 

Πιο πολύ από όλους, όμως, έλειψε ο ποιοτικός σέντερ φορ. Ο Ντινιωτάκης δεν έχει ούτε την εμπειρία, ούτε έχει δείξει μέχρι τώρα πως έχει το ειδικό βάρος για να τα καταφέρει. Το ίδιο και οι Σαλαπάτας-Μάρκος. Θα περιμένουμε να δούμε και τον Γαλάνη, που αποκτήθηκε πριν από λίγες μέρες. Ο Γκι Γκι που είχε προσαρμοστεί, χάθηκε. Το ίδιο και οι Σενεγαλέζοι, οι οποίοι θα μπορούσαν να προσφέρουν λύσεις στην ομάδα. Και δυστυχώς δεν υπάρχουν περιθώρια για μια πολύ καλή μεταγραφή.


Στο ματς με το Πανόπουλο, φάνηκε η γύμνια του Παναρκαδικού στη θέση του φορ. Δεν υπήρχε παίκτης να εκτελέσει, δεν υπήρχε επιθετικός να παράξει παιχνίδι για τους συμπαίκτες του. Θα μπορέσει να λύσει αυτό το πρόβλημα ο Γούτης και η διοίκηση; Αν τα καταφέρουν, τότε οι "πράσινοι" θα πρωταγωνιστήσουν. Αν όχι, τότε το τριφύλλι δύσκολα θα είναι εντός στόχων. Ξεκάθαρα...

 

Υπάρχουν και τα θετικά όμως:

-Ο Παναρκαδικός κατάφερε να δημιουργήσει πολλές και μεγάλες ευκαιρίες. Αυτό δείχνει δουλεμένη ομάδα με ταλέντο.

-Ο Σκάρος έδειξε επιτέλους μέρος των ικανοτήτων του, κάτι που είναι ενθαρρυντικό για το πρωτάθλημα.

-Ο Μουστόγιαννης έφτιαχνε συνέχεια φάσεις τις οποίες, είτε σπαταλούσε ο ίδιος, είτε έχαναν οι συμπαίκτες του. Το σίγουρο είναι πως είναι μια ταχύτητα πάνω από κάθε αντίπαλο που δοκίμασε να τον αντιμετωπίσει.

-Η αμυντική λειτουργία ήταν καλή, με εξαίρεση τις φάσεις που έκανε το Πανόπουλο σε αντεπιθέσεις, όταν οι γηπεδούχοι ρίσκαραν για το γκολ.

-Ο Ανδριόλας είναι ένας από τους καλύτερους γκολκίπερ στην κατηγορία.

-Υπάρχει τεράστιο βάθος σε όλες τις θέσεις, εκτός από αυτή του φορ.

-Η καρδιά των ντόπιων παιδιών όπως ο Δήμος, θα παίξει καθοριστικό ρόλο. Ο αρχηγός μπήκε, πήρε το πέναλτι και εκεί που όλοι σφύριζαν αδιάφορα ή το... καλοσκέφτονταν, πήρε τη μπάλα και το εκτέλεσε εύστοχα.

-Πολύς κόσμος είναι δίπλα στους "πράσινους". Το γήπεδο θα γεμίσει όταν έρθουν τα καλά αποτελέσματα. Η έδρα του Παναρκαδικού μπορεί να αποτελέσει εγγύηση για αρκετές νίκες.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων