ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Γκολ στο γήπεδο, κόκκινη κάρτα στη μικτή ζώνη!

Μάταια περίμεναν οι εκπρόσωποι του Τύπου αρκετούς από τους πρωταγωνιστές του Αστέρα Τρίπολης για μία δήλωση! Κάποιοι πέρασαν από τη μικτή ζώνη αρνούμενοι να μιλήσουν, ενώ κάποιοι άλλοι την... έκαναν από την πίσω πόρτα!

Οι παίκτες θα πρέπει να περνούν από την περιοχή όπου οι δημοσιογράφοι απευθύνουν ερωτήσεις;  Οι εκπρόσωποι του Τύπου επιλέγουν τους πρωταγωνιστές με βάση τα όσα έγιναν στο ματς. Συνεπώς δε γίνεται να έρχονται 2-3 παίκτες στη μικτή ζώνη με βάση το ποιοι έχουν όρεξη και οι υπόλοιποι να την κοπανάνε!

 

Οι άνθρωποι του Αστέρα θα πρέπει να ενημερώσουν ΟΛΟΥΣ όσοι δεν το έχουν καταλάβει, ότι η κάμερα είναι ουσιαστικά το μέσο του φιλάθλου για να απευθύνει το ερώτημά του στον ποδοσφαιριστή. Στο ίνδαλμά του τον οποίο παρακολουθεί, αποθεώνει, κριτικάρει και θέλει να ακούσει, αφού προηγουμένως έχει πληρώσει εισιτήριο. Απαγορεύεται για μία ευρωπαϊκή ομάδα όπως οι "κιτρινομπλέ" να χωλαίνει σε τέτοια θέματα επικοινωνίας.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων