ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ο Ρανιέρι όφειλε να γνωρίζει το "θαύμα της Τρίπολης"

Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι στην υπόθεση Ρανιέρι κάτι δεν πάει καλά. Οι επιλογές του Ιταλού παρουσιάζουν σύγχυση, μπέρδεμα και άγνοια. Οι κλήσεις του Ρανιέρι καλλιεργούν αίσθημα αμφισβήτησης, αμφιβολίας και φτιάχνουν ένα κλίμα… αδικίας.

Η Εθνική ομάδα μέσα σε χρόνο-ρεκόρ έχει χάσει τη σταθερότητα, ηρεμία και ψυχραιμία που την χαρακτήριζε ως ομάδα στο πρόσφατο παρελθόν. Το οικοδόμημα κινδυνεύει με διάλυση και δεν είναι δύσκολο οι επιτυχίες μιας δεκαετίας να χαθούν από τις αλλεπάλληλες επιπολαιότητες του Ρανιέρι...

 

Στο πλαίσιο των "επικίνδυνων" επιλογών του Ρανιέρι, εντάσσονται και οι τελευταίες κλήσεις του προπονητή της Εθνικής ομάδας. Η Εθνική χρειάστηκε αριστερό μπακ προκειμένου να αντικατασταθεί ο τραυματίας Χολέμπας.  και ο Ρανιέρι αγνόησε έναν ποδοσφαιριστή όπως ο Παντελιάδης. 

 

Ο αμυντικός του Αστέρα, μαζί και με άλλα ελληνόπουλα των Αρκάδων όπως ο Ζησόπουλος, αποτελούν βασικά στελέχη μιας ομάδας που πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία από το καλοκαίρι και παίζει στους ομίλους του Europa League. 

 

Σε αυτή την παρουσία του Αστέρα οι Έλληνες έχουν θέση και ρόλο και ο προπονητής της Εθνικής ομάδας όφειλε να έχει μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για το "θαύμα της Τρίπολης". 

 

Πόσω μάλλον από τη στιγμή που στις θέσεις των δύο συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών, δύσκολα μπορεί κανείς να βρει καλύτερους...

 

Σε περίπτωση που ο Ιταλός είχε ολοκληρωμένη εικόνα για το ελληνικό πρωτάθλημα πρώτα και για τον Αστέρα ειδικότερα, είναι δεδομένο πως τόσο ο Ζησόπουλος όσο και ο Παντελιάδης θα έπρεπε να είχαν λάβει ειδοποίηση για την Εθνική, ενώ Γιαννιώτας και Τσοκάνης θα ήταν στους υπό παρακολούθηση ποδοσφαιριστές...

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων