ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

ΑΣΤΕΡΑΣ-ΤΟΤΕΝΑΜ: Ζήστε το όνειρο με νίκη!

Είναι από τους αγώνες που ζεις για να απολαύσεις. Το Αστέρας-Τότεναμ είναι μια αναμέτρηση για την οποία χαίρεσαι που είσαι φίλαθλος, δημοσιογράφος, ιδιοκτήτης, πρόεδρος... Είναι αναμέτρηση για την οποία θα περηφανευόμαστε στα παιδιά μας, μαζί με τους αγώνες των μουντιάλ, των Euro, του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η βραδιά στο κατάμεστο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" θα είναι μια επιβράβευση για όσους χρόνια τώρα τρώνε το κρύο όταν περνούν τις γραμμές των τρένων. Θα είναι μια ανταμοιβή για όσους έδειξαν πίστη στο όνειρο και ξόδεψαν χρόνο μαζί με χρήμα, για να στηρίξουν αυτή την διαφορετική για τα ελληνικά ποδοσφαιρικά δρώμενα, προσπάθεια. 

 

Το μέγεθος της ομάδας που ήρθε στην Τρίπολη είναι τεράστιο, όμως το σημαντικότερο είναι η πίστη που ο Αστέρας γεμίζει την πόλη για θετικό αποτέλεσμα. Σεβασμός ναι, δέος όχι. Οι Αρκάδες βαδίζουν σταθερά προς το μέλλον, έχουν πίστη στο όραμα τους, πατούν στο έδαφος και εκτιμούν κάθε αντίπαλο. Για αυτούς τους λόγους μπορούν να κερδίσουν και οποιαδήποτε ομάδα.

 

Οι κιτρινομπλέ δεν θέλουν μόνο να ζήσουν τη βραδιά τους, θέλουν και να την κερδίσουν. Ασφαλώς και δεν θα είναι εύκολο, όμως οι δυνατότητες της ομάδας, αλλάζουν τη θέση του ταβανιού κάθε εβδομάδα. 

 

Αλήθεια, πόσοι είναι αυτοί που μέσα τους πιστεύουν ότι ο Αστέρας μπορεί να κερδίσει την Τότεναμ; Αν κάναμε γκάλοπ, θα βγάζαμε ποσοστό πάνω από 50%. Και αυτό δεν είναι κρυφός πόθος ή όνειρο απατηλό. Είναι η πεποίθηση που έχουμε γεμίσει εσωτερικά επειδή γνωρίζουμε ότι ο Στάικος θα κάνει το σωστό, οι ποδοσφαιριστές θα τα δώσουν όλα και ο κόσμος θα στηρίξει μέχρι τέλους.

 

Αυτά κύριοι και κυρίες, καλή απόλαυση...

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων