ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ξεφτιλίστηκαν -κυρίως- από την άψογη συμπεριφορά του κόσμου!

Για τον Σπάθα δεν νομίζω ότι υπάρχουν και πολλά πράγματα που μπορούν να προστεθούν. Η εικόνα είναι τόσο δυνατή που τον ξεφτίλισε πανελληνίως. Και αυτόν και τους βοηθούς του για τις αλήτικες αποφάσεις τους.

Από το πρώτο λεπτό η διαιτησία προκάλεσε τη νοημοσύνη και το υγιές αθλητικό πνεύμα φιλάθλων, ποδοσφαιριστών, προπονητών. Αυτό, όμως, που είναι πιο ηρωικό και άξιο επαίνου και θαυμασμού, ακόμη και από τον βαθμό των 10 κόντρα στους 14, είναι η αντίδραση της ευρύτερης οικογένειας του Αστέρα.

 

Ειδικά ο κόσμος, αξίζει να πάρει βραβείο ήθους και αντίδρασης. Προκλήθηκε ασταμάτητα, από το πρώτο μέχρι το 90ό λεπτό, από τρεις τύπους οι οποίοι ήρθαν και του φώναζαν κατάμουτρα ότι τον κλέβουν. Κι όμως κρατήθηκε. Κινήθηκε στα πολύ επιτρεπτά όρια του χλευασμού και η κερκίδα κέρδισε πόντους για την πέρα ως πέρα ηθική, και ξεχωριστή για τα ελληνικά δεδομένα, αντίδραση της. 

 

Τα "αίσχος, αίσχος" που ακούστηκαν στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" και όσοι αποχώρησαν από το πρώτο ημίχρονο διότι δεν άντεξαν στο... βιασμό, ήταν οι καλύτερες απαντήσεις. Ούτε καν υβριστικά συνθήματα. 

 

Οι ποδοσφαιριστές αντιμετώπισαν με χαμόγελο την κατάσταση, ο κόσμος με ήθος και εύστοχα συνθήματα γελοιοποίησε τους "χειρουργούς" και ο Βεργέτης με καθαρό μυαλό θωράκισε την ομάδα για να παλέψει με αξιοπρέπεια για το θετικό αποτέλεσμα.

 

Σε οποιοδήποτε άλλο γήπεδο γινόταν το "χειρουργείο" Σπάθα, το πιθανότερο είναι ότι θα μιλούσαμε για μία - ακόμη - μαύρη μέρα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης", όμως, ο παλμός της κερκίδας είναι ξεχωριστός, διαφέρει, και χρόνο με το χρόνο γίνεται ολοένα και ικανότερος συμπαίκτης των 11 κιτρινομπλέ που βρίσκονται μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων