ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Γίνεται σοβαρός και αρέσει

Ο Αστέρας νίκησε τον ΟΦΗ, απομακρύνθηκε πάρα πολύ από τις ομάδες που βρίσκονται από κάτω του  και κοιτάζει με αισιοδοξία αλλά και ηρεμία την συνέχεια.

 ΠΑΟΚΑΣΤΕΡΑΣ

Φτάσαμε Ιανουάριο για να δούμε μια ομάδα πιο σοβαρή, έναν κορμό βασικών και ένα σύνολο που ο καθένας γνωρίζει το ρόλο του στο γήπεδο.

Το κυριότερο που βλέπουμε είναι παίκτες να ευχαριστιούνται περισσότερο αυτό που κάνουν σε σχέση με πριν.

Αυτό το καρπώνεται σε πρώτο βαθμό ο Μίλαν Ράσταβατς ο οποίος έχει δώσει άλλη αυτοπεποιήθηση στην ομάδα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το οποίο προέρχεται από το Θόδωρος Κολοκοτρώνης, οι παίκτες είναι ευχαριστημένοι μαζί του, τους αρέσει η πειθαρχία που έχει φέρει ο Σέρβος τεχνικός και αυτή βγαίνει στο γήπεδο.

Ορθολογικό σύστημα για ακόμη ένα παιχνίδι, καλό διάβασμα του αντιπάλου και το κυριότερο, ΟΥΣΙΑ.

Ο Αστέρας του Ράσταβατς γίνεται ουσιαστικός, παίρνει βαθμούς σε παιχνίδια που είναι must- win και μέσα από τα αποτελέσματα θα υπάρξει δεδομένα και καλύτερο θέαμα.

Την Πέμπτη, σ' εναν θεσμό που του ταιριάζει απόλυτα, αυτόν του κυπέλλου, καλείται να μετρήσει τις δυνάμεις του κόντρα σ' εναν σπουδαίο αντίπαλο όπως η ΑΕΚ η οποία πλεόν έχει ως βασικό στόχο την κατάκτηση του κυπέλλου.

Όλοι δίπλα στην ομάδα και στο τέλος θα γίνει το ταμείο.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων