ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Coach, το πας καλά!

Η πεντάρα στην Ξάνθη πέρασε, δημιούργησε σίγουρα προσδοκίες και χαμόγελα, ευχαρίστησε τον κόσμο που συνεχίζει να δίνει το παρών και του αξίζει ένα τεράστιο ΜΠΡΑΒΟ.

ΑτρόμητοςΑΣΤΕΡΑΣ

Η Ξάνθη ήταν μέχρι εχθές στην εξάδα και ο Αστέρας στη δωδέκατη θέση.Πιστεύω πως οι παίκτες κατάλαβαν από το τελευταίο τέταρτο του αγώνα στο ΟΑΚΑ πως αν θέλουν μπορούν σπουδαία πράγματα.

Η καλύτερη ομάδα του κόσμου όταν μπαίνει χωρίς πάθος στα παιχνίδια ή δεν έχει ένα βασικό κορμό-όπως επισήμανε και ο Ράσταβατς στην συνέντευξη τύπου- δε θα έχει τα αποτελέσματα που επιθυμεί.

Το να βγάλει ένας παίκτης πάθος και διάθεση εξαρτάται πρώτα από τον ίδιο και μετά από τον προπονητή του.

Ο Ράσταβατς, με γνόμωνα και το ρεπορτάζ αλλά και όσα φαίνονται, <<κερδίζει>> τους παίκτες του.Τους στηρίζει έμπρακτα.Ο Άνχελ στο ΟΑΚΑ ήταν κακός, ευθύνεται στο δεύτερο γκολ σε τεράστιο βαθμό.Ο Σέρβος δεν τον πέταξε έξω, τον έβαλε σα να του λέει<< σε πιστεύω>>, εχθές ο Άνχελ ήταν από τους καλύτερους παίκτες.Ένα ποδοσφαιρικό παράδειγμα για να τεκμηριώσουμε τα όσα βλέπουμε και μαθαίνουμε.

Το χειροκρότημα του προπονητή στους παίκτες του στο τέλος είναι η καλύτερη αμοιβή για έναν αθλητή που παλεύει, δέχεται πίεση και κριτική και θέλει στήριξη.

Κόουτς, συνέχισε το πας καλά!

 Καλά Χριστούγεννα σεόλους με υγεία και αγάπη!!

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων