ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Coach, να γιατί έφυγες!

Ο Μπόρχα Χιμένεθ αποτελεί ήδη παρελθόν από τον ΑΣΤΕΡΑ και για μένα αυτή η κίνηση έπρεπε να έχει γίνει νωρίτερα.

 ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΕΛ

Γιατί;ΝΑ ΟΙ ΛΟΓΟΙ!!

-Μια ομάδα ξεκινάει και τελειώνει από το κλίμα των αποδυτηρίων και εκεί για το τι γίνεται πρώτο λόγο έχει ο προπονητής.Δε φάνηκε ποτέ κάτι τέτοιο και πως να γίνει όταν κανείς δεν ήξερε το ρόλο του εντός και εκτός 4 γραμμών;

-Παροπλισμός παικτών-ηγετών της ομάδας.Πως γίνεται ο Ιγκλέσιας να έχει τόσο περιορισμένο χρόνο όταν εκτός της δεδομένης ποιότητας του αντικειμενικά δεν έχεις κανέναν καλύτερο του;Τον ποδοσφαιρικό του εγωισμό τον είδαμε ΚΑΙ σήμερα και εσυ coach εκτέθηκες!
Πασαλίδης έξω.Το μόνο στόπερ που βρήκες όταν ήρθες, καλός παίκτης, Έλληνας, ξέρει πολύ καλά την ομάδα, θέλει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του και ξέρει πως εδώ που τον αγκάλιασαν θα το κάνει.Αλλά εσύ προτίμησες αλχημείες.

-12 αγωνιστικές, 12 διαφορετικές ενδεκάδες!!Δεν χρειάζεται άλλη ανάλυση εδώ κα ο πλέον άσχετος με ποδόσφαιρο καταλαβαίνει πως κάτι δεν πάει καλά.

-Λάθος χρήση παικτών:ο Αντζουλάς έχει παίξει τρεις διαφορετικές θέσεις.Στην Ξάνθη τον εξέθεσες στο δεξί άκρο, εξαφανίστηκε και σήμερα τον είδαμε αμυντικό χαφ!!!!
Ο Μπέλοκ πήρε ευκαιρία σήμερα ως δεξί χαφ;Πάει τους χάσαμε τους παίκτες έτσι, κανένας ρυθμός και ψυχολογική διάλυση για τον παίκτη.

Γνωρίζοντας το άθλημα αλλά και την ομάδα θα μπορούσα να γράφω αρκετά αλλά δε χρειάζεται να ασχολούμαστε πλέον με κάτι που πέρασε. Coach, ευχαριστούμε πραγματικά για τη δουλειά σου αλλά κανείς δεν κέρδιζε πλέον από την συνεργασία κάτι.

Η διοίκηση διορθώνει την κατάσταση,με καλά αντανακλαστικά καθώς είχε έτοιμη λύση, με την πρώτη και μοναδική κίνηση που μπορούσε να κάνει τώρα.

Το κλίμα δεδομένα αλλάζει και πλέον οι ευθύνες και η μπάλα στους παίκτες οι οποίοι είναι ικανοί να αποδείξουν πως μπορούν να έχουν άλλη εικόνα στο εξής αρχής γενομένης από την αναμέτρηση με την ΑΕΛ που η ομάδα έχει ανάγκη μόνο τη νίκη!!!

Κάνουμε κάθε παιχνίδι συναρπαστικότερο, Interwetten.gr! 21+

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων