ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Με όσα έχει ο ΑΣΤΕΡΑΣ, απαγορεύεται να μπλέξει!

Ο Αστέρας σε ακόμη ένα παιχνίδι πέταξε βαθμούς, ημίχρονο και την ευκαιρία να είναι πιο άνετος στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

 

 

Κι εντάξει, με τον Παναθηναϊκό παίζεις που το μέγεθος του δεν αμφισβητείται παρά τα όσα βιώνει τα τελευταία χρόνια και μια ήττα από τον Παναθηναϊκό πάντα χωνεύεται.

Δε χωνεύεται όμως, αυτό που γίνεται φέτος και αυτό που βλέπω ,φαντάζομαι δεν είμαι ο μόνος.

Ο Χιμένεθ προχώρησε για ακόμη μια φορά σε δοκιμή σχήματος. Σ' ένα ακόμα πείραμα που λέγαμε και πιο παλιά. Γιατί;

Πέτυχε η ομάδα κάποιον στόχο και απλά δοκιμάζει σχήματα και πρόσωπα για την επόμενη ημέρα ;

Πως πολύ εύστοχα έγραψε ο Θοδωρής Κουνάδης, η ομάδα έχει κερδίσει 11 βαθμούς και ο Πανιώνιος που βρίσκεται με 6 έχει κερδίσει στο γήπεδο 12.

Κόουτς, στον Πανιώνιο δεν έχουν ούτε τη διοίκηση που έχεις συναντήσει εδώ,ούτε τις εγκαταστάσεις που απολαμβάνει ένας εργαζόμενος στον Αστέρα, οι παίκτες σκέφτονται και το οικονομικό που εδώ παίρνουν και παραπάνω απ όσα θα συμφωνήσουν.

Ο Πανιώνιος απλά δεν πειραματίζεται κάθε εβδομάδα γιατί έχει εξ αρχής έναν ξεκάθαρο στόχο: τη σωτηρία.

Και θα την καταφέρει.

Δε με νοιάζει προσωπικά ο Πανιώνιος που αναφέρθηκα (χωρίς εμπάθεια αντιθέτως συμπαθέστατη ομάδα) αλλά ο προπονητής του Αστέρα δεν ξέρω αν έχει στο μυαλό του κάποιον ξεκάθαρο στόχο για την ομάδα!

Πίστωση από τη διοίκηση φαίνεται να έχει, οι παίκτες όλοι επιλογή του , προβλήματα όπως είπαμε στη λειτουργία του συλλόγου μηδέν, καλούς παίκτες έχει τους οποίους μέσα από την ήττα τους χαραμίζει.

Είναι αδιανόητο ένας προπονητής να ψάχνει λίγο πριν τα Χριστούγεννα πως θα παίζει.

Από το καλοκαίρι είχα γράψει ότι το ρόστερ του Αστέρα είναι πολύ καλό.

Και το πιστεύω και είναι αλλά η διαχείριση του είναι το ζητούμενο.

Υπάρχουν νομίζετε πολλές ομάδες που θα είχαν την πολυτέλεια να έχουν στον πάγκο τον Ιγκλέσιας;

Αυτό για να δούμε πως βάθος υπάρχει και ποιότητα στο ρόστερ.

Δεν είμαι υπέρ της γκρίνιας, δόγμα μου στο ποδόσφαιρο η υπομονή αλλά ο χρόνος περνάει, οι ομάδες τώρα βρίσκουν την φόρμα τους και την ταυτότητα τους και εμείς νομίζω πως ακόμα την ψάχνουμε.Ας τη βρούμε κόουτς πριν μπλέξουμε σε άσχημα μονοπάτια..

Κάνουμε κάθε παιχνίδι συναρπαστικότερο, Interwetten.gr! 21+

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων