ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Κέρδισε βαθμούς, ψυχολογία και παίκτες!

Ο Αστέρας έκανε το καθήκον του απέναντι σε μια ομάδα από την οποία είναι σαφώς καλύτερος, έκανε δυο συνεχόμενες νίκες μετά από καιρό, σκαρφάλωσε ψηλά στη βαθμολογία και κοιτάζει την 6αδα με θάρρος.

 

Παναιτωλικός ΑΣΤΕΡΑΣ

Ο Ισπανός κόουτς είχε να αντιμετωπίσει κάποιες απουσίες παικτών στους οποίους βασίστηκε στα προηγούμενα παιχνίδια, όπως ο Ματρικάρντι, ο Άνχελ και ο Λουίς Φερνάντεθ.

Το ρόστερ όμως έχουμε ξανά πει πως είναι μεγάλο, ευέλικτο και ποιοτικό.

Οι αντικαταστάτες τα πήγαν περίφημα με πρώτο και καλύτερο τον Τασουλή. Ο Τριπολιτσιωτης αμυντικός έκανε ένα φανταστικό come back και αυτό γιατί δεν είχε καθόλου ρυθμό αλλά και γιατί έδειξε ή καλύτερα επιβεβαίωσε ότι πρόκειται για ένα παίκτη με προσωπικότητα. Εκανε λάθος στο γκολ; Έβαλε δυο! Δεν τον πήρε από κάτω και πλέον αποτελεί ένα τεράστιο κέρδος για τον Αστέρα.

Το σχήμα που παρέταξε ο Ίβηρας κοουτς ήταν ακρως επιθετικό και έτσι πρέπει να παίζει μια ομάδα με ποιοτικούς μεσοεπιθετικούς στην έδρα της απέναντι σε ομάδες ίδιου η χαμηλότερου επιπέδου.

Ένα ακόμα τεράστιο κέρδος για τον Αστέρα το οποίο πρέπει να κρατήσει είναι πως σήμερα δέχθηκε λίγες φάσεις από τον αντίπαλο έστω και αν δέχθηκε πάλι τέρμα.

Η ευκαιρία για κάτι σπουδαίο είναι μπροστά, φαίνεται πως άπαντες έχουν αντιληφθεί τι μπορούν να κάνουν, ο κορμός σιγά σιγά μονιμοποιείται, προβλήματα που αντιμετωπίζουν άλλες ομάδες στον Αστέρα δεν υπάρχουν, το μαχαίρι και το καρπούζι ανήκει στον προπονητή και στους παίκτες.

Το σίγουρο είναι ότι όλοι θα είμαστε δίπλα σε μια προσπάθεια επιστροφής στις μέρες δόξας που αξίζει ένας σύλλογος σαν τον Αστέρα.

Ασφαλείς πληρωμές και επιβράβευση για όλους! 21+

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων